Kjemper om Chiellini

Lokalrivalene i Manchester skal i følge byens lokalavis begge være meget interessert i den italienske landslagsstopperen Giorgio Chiellini (t.v) (Foto: Scanpix)
Lokalrivalene i Manchester skal i følge byens lokalavis begge være meget interessert i den italienske landslagsstopperen Giorgio Chiellini (t.v) (Foto: Scanpix)

Lokalrivalene fra Manchester skal visstnok begge ligge langflate etter Juventus' italienske forsvarer Giorgio Chiellini.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Både Alex Ferguson i United og Roberto Mancini i City er i følge den vanligvis så troverdige lokalavisen Manchester Evening News ute etter den 25 år gamle midtstopperen med 27 landskamper for Italia, Giorgio Chiellini.

Manchester United har slitt stort defensivt denne sesongen på grunn av skader på Rio Ferdinand og Nemanja Vidic. Nå stilles det spørsmålstegn til førstnevntes mulighet til å igjen bli skadefri over en lengre periode. I tillegg spekuleres det i om Vidic kommer til selges for 200 mill. kr med både Real Madrid og Barcelona som beilere.

Ferguson vurderer derfor Chiellini som en ideel partner sammen med Jonny Evans i en langvarig stopperløsning for de røde djevlene.

Men Ferguson kan som sagt frykte konkurransen fra den styrtrike naboen. Til tross for at Citys tidligere manager brukte 400 mill. kr på Kolo Toure og Joleon Lescott før årets sesong, har ikke klubbens forsvarspill oppfylt forventingene. Manager Mancini kjenner Chiellini godt fra sine dager i Inter, og vet mer enn nok om 25-åringens styrker.

Spillerens agent, Davide Lippi, var gjestelisten til begge klubbene da det møttes på tirsdagens Ligacupkamp på City of Manchester Stadium.

Tottenham skal også ha følere ute etter forsvareren. Agent Lippi hevder ifølge tabloidavisen Daily Mail at han allererde er i samtaler med londonklubben.

Personvernpolicy