– Liverpool forhandler om Jones

TIL LIVERPOOL? Sunderland-spiss Kenwyne Jones kobles igjen til Liverpool. Klubbene er i forhandlinger om en overgang, skriver britisk tabloid. Foto: AP
TIL LIVERPOOL? Sunderland-spiss Kenwyne Jones kobles igjen til Liverpool. Klubbene er i forhandlinger om en overgang, skriver britisk tabloid. Foto: AP

Her er dagens overgangsrykter i Premier League.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Kilder:
BBC, Sky Sports, The Times, Daily Mirror, The Sun, Daily Mail, Daily Express, La Gazzetta dello Sport

(ABC Nyheter): * Liverpool kobles igjen til Kenwyne Jones. Klubben skal være i forhandlinger med Sunderland om et lån, med sikte på en permanent overgang til sommeren, for den kraftfulle spissen. Ved et eventuelt kjøp vil overgangssummen ligge omkring 112 millioner kroner. (Daily Mirror)

* Ryan Babel har ombestemt seg: Nå vurderer han en overgang til Birmingham. Vingen, som er ute i kulden i Liverpool, har en prislapp rundt 100 millioner kroner. – Birmingham er fortsatt et alternativ. Vi ser faktisk på et tilbud nå, sier nederlenderens agent. (The Sun)

* Everton gjør et nytt forsøk på å hente Philippe Senderos fra Arsenal, et halvt år etter at de trakk seg fra en mulig avtale. Klubben ønsker å hente ham på lån for å fylle tomrommet etter Lucas Neill, som ble solgt til Galatasaray tidligere i januar. Senderos ønsker seg bort fra Arsenal. (The Times)

* David James kan likevel bli Stoke-spiller. Keeperveteranen var på det nærmeste klar for Stoke på lån fra Portsmouth, men klubbene ble ikke enige om hvordan James’ lønn skulle betales. I går var de imidlertid i samtaler igjen. (Daily Mirror)

* Roberto Mancini bekrefter at han har de defensive midtbanespillerne Mathieu Flamini og Fernando Gago i søkelyset. – Jeg trenger spillere. Forhåpentlig er Vieira snart tilbake. Kanskje Real Madrid gir meg Gago, kanskje Milan gir meg Flamini. (La Gazzetta dello Sport)

* West Ham er med i kampen om Ruud van Nistelrooy. Tidligere i uken bekreftet Tottenham-manager Harry Redknapp at han er interessert, mens Stoke skal ha lagt inn et bud på 18 millioner kroner for Real Madrid-spissen. (Sky Sports)

* Inter skal være på vei til å legge inn et nytt bud på Jermaine Jenas. Den italienske giganten forsøkte å hente midtbanespilleren fra Tottenham også i sommer. De vil angivelig by 94 millioner kroner, eventuelt bruke Sulley Muntari som en del av handelen. (Daily Express)

* Arsenal følger Fulhams stortalent Chris Smalling. Fulham hevder imidlertid at de ikke har mottatt noen henvendelse. Stopperen har 18 måneder igjen av sin kontrakt. (The Times)

* Bobby Zamora er ønsket av West Ham, og Clint Dempsey er ute med skade i seks uker. Nå jakter Fulham en ny spiss. Manager Roy Hodgson ønsker å hente James Beattie på lån fra Stoke ut sesongen. (Daily Mirror)

* Celtic har avslått et bud fra Birmingham på vingen Aiden McGeady. Beskjeden: Han er tilgjengelig for 100 millioner kroner. (Daily Mirror)

* Manchester City ønsker å hente venstrebacken Cristian Ansaldi fra Rubin Kazan. Det bekrefter den russiske klubben, som imidlertid ønsker å beholde Ansaldi. (Daily Mail)

Personvernpolicy