– Taklingen var som et overfall

SINT: Bolton-manager Owen Coyle mente William Gallas burde vært utvist for taklingen som ledet til Arsenals utligning i går. Foto: AFP
SINT: Bolton-manager Owen Coyle mente William Gallas burde vært utvist for taklingen som ledet til Arsenals utligning i går. Foto: AFP

Bolton raser mot Gallas og Arsenal.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(ABC Nyheter): Bolton-manager Owen Coyle var rasende etter at Arsenal fikk sitt utligningsmål godkjent i gårsdagens kamp.

William Gallas stemplet Mark Davies stygt i forkant, men dommer Alan Wiley lot spillet gå.

SE SITUASJONEN HER

Les også: Gallas slipper straff

Det var avgjørende for kampen: Gallas’ takling kunne fort resultert i rødt kort. I stedet utlignet Cesc Fàbregas, og deretter fullførte Arsenal snuoperasjonen til 4–2-seier.

– Det var som et overfall, og det endret kampen, sa Coyle ifølge The Times.

– Det er nærmere rødt kort enn noe annet. Jeg vil ikke sitte her og unnskylde oss, men jeg har sett rødt kort for mindre, sa Bolton-sjefen.

Han mener Arsenal burde stanset spillet etter taklingen.

– Gutten ligger på bakken, og Arsenal, som vi alltid hører er så gode på fair play, fortsatte å spille og scoret på kontringen. Det er en gråsone, men Mark hadde store smerter. Kanskje de ikke visste om det, på grunn av atmosfæren, men ballen var ganske lenge i bevegelse før de scoret. Gallas vet at han tok ham. Du vet når du har tatt noen, men den eneste du kan spørre, er Gallas.

Arsenal-manager Arsène Wenger forsvarer sine spillere.

– Jeg er lei for at taklingen ikke var god, og ber om unnskyldning for det. Men spillerne visste ikke hva som foregikk bak dem. Jeg synes ikke man skal spille ut ballen hver gang noen er nede, sier Wenger.

Bolton fryktet først at Davies’ fot var brukket, men i dag ble det klart at midtbanespilleren slapp unna uten alvorlig skade.

I verste fall må han belage seg på lite avbrekk fra fotballen.

Personvernpolicy