Åtte drept i skytedrama i USA

Christopher Speight (39), er mistenkt for de åtte drapene i Virginia. Foto: Scanpix
Christopher Speight (39), er mistenkt for de åtte drapene i Virginia. Foto: Scanpix

Store politistyrker jaktet tirsdag på en mann som var mistenkt for å ha skutt og drept åtte personer i Virginia.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Sju av de drepte ble funnet i et hus, mens det åttende offeret ble funnet i veikanten, opplyser politiet til nyhetsbyrået AP. Store politistyrker ble satt inn i jakten på en 39 år gammel mann, og rundt 100 politifolk omringet ham tirsdag kveld i et skogsområde utenfor byen Appomattox, som ligger rundt 30 mil sørvest for den amerikanske hovedstaden Washington. Mannens kone og sønn er blant de drept .Om lag 150 politifolk deltar i jakten på 39-åringen, som angivelig har løsnet skudd mot et politihelikopter. Helikopteret ble delvis ødelagt, men ingen om bord ble skadd. (©NTB)

Personvernpolicy