Ber fansen om nødhjelp

Madonna stiller seg pent opp i rekken av artister med ønske om å hjelpe jordskjelvofrene i Haiti. Foto: Peter Kramer (AP Photo/Scanpix)
Madonna stiller seg pent opp i rekken av artister med ønske om å hjelpe jordskjelvofrene i Haiti. Foto: Peter Kramer (AP Photo/Scanpix)

Madonna ber alle støtte Haiti-ofrene i åpent brev.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(ABC Nyheter): Madonna har sendt ut et åpent brev til sine fans på e-post hvor hun ber dem om å gjøre alt de kan for å hjelpe jordskjelvrammede i Haiti.

Les også: Artistene stiller opp for Haiti

Trykker brevet i sin helhet

I brevet, som er gjengitt i sin helhet i det australske musikkmagasinet Undercovers nettutgave, skriver Madonna at hun ber for de jordskjelvrammede i Haiti og at hun ønsker at alle hennes fans, verden rundt, skal bidra med det de klarer for å hjelpe de overlevende.

Støtter én organisasjon

Hun ønsker samtidig at de, som henne, støtter den veldedige organisasjonen Partners in Health, som allerede har 120 leger og flere hundre sykepleiere på plass i området.

Her kan du lese Madonnas brev hvor hun detaljert ber om støtte til organisasjonen og jordskjelvofrene:


«Kjære venn,

Jeg er sikker på at du, som meg, har blitt knust av bildene som strømmer på fra Haiti etter det fryktelige jordskjelvet som rammet den lidende nasjonen på tirsdag.

Mine bønner går til folket på Haiti. Jeg kan ikke forestille meg den forferdelige smerten og lidelsen de går gjennom der nå. Dessverre begynner vi bare så vidt å fatte omfattet av tragedien, og behovet for vår støtte øker kritisk for hvert øyeblikk som går.

Jeg har donert 250 000 dollar for å hjelpe jordskjelvofrene i Haiti gjennom Partners in Health, en av Haitis ledende helseorganisasjoner. Jeg oppfordrer alle mine venner og fans verden rundt til å slå seg sammen med meg kollektivt for å tilpasse sine bidrag eller gi så mye som dere kan.

Vær så snill å doner penger til Partners in Health nå: http://www.raisingmalawi.org/Haiti

Mange av dere husker kanksje doktor Paul Farmer, en av grunnelggerne av Partners in Health, fra filmen min, I Am Because We Are. Paul er medisinsk antropolog og psykiater som har dedikert sitt liv til å behandle verdens fattigste befolkninger.

Jeg vet at jeg har bedt dere om hjelp tidligere, men når lidelsene til titusener kommer hjem i stuene våre via sterke tv-bilder og berører oss på den måten som situasjonen i Haiti har gjort, så tror jeg at vi er nødt til å handle.

Akkurat nå forsøker Partners in Health å fordele så mye medisinsk utstyr og utvidet personell til sine 120 leger og hundrevis av sykepleiere de allerede har sendt til Haiti. De går raskt tom for nødvendig utstyr.

Jeg er inspirerte av arbeidet Partners in health gjør og jeg støttet helhjertelig jobben de gjør. Vær så snill å slå følge med meg ved å hjelpe dem å gjøre arbeidet lettere. Det er mer nødvendig nå en noen gang tidligere.

Vi kan ikke sitte passivt å se på lidelsene til så mange. Vi må handle nå!

Takk for deres bidrag.


Madonna».

Personvernpolicy