Zaki klar for Hull

Tilbake i England: Amr Zaki returnerer til Premier League. Egypteren skal spille for Hull ut sesongen. (Foto: Scanpix)
Tilbake i England: Amr Zaki returnerer til Premier League. Egypteren skal spille for Hull ut sesongen. (Foto: Scanpix)

Den tidligere Wigan-spilleren har signert en lånavtale ut året.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Amr Zaki har signert en låneavtale med Wigan som gjelder ut sesongen. Den tidligere Wigan-spilleren var aktuell for spill i Afrikamesterskapet, men måtte stå over på grunn av en skade, men kan være aktuell for kampen mot Wolwerhampton om knappe to uker.

Klubben har betalt en større sum for å sikre seg angriperen, men med tanke på hans tidligere prestasjoner i Wigan, blir han en viktig tilslutning til troppen i Hulls forsøk på å klarte på tabellen, heter det i en offisiell uttalelse fra klubbens egen hjemmeside.

Regelverket for spillere fra land utenfor EU-området gjør at klubben må søke om blant annet ny arbeidstillatelse for egypteren. Klubben ser på dette som formaliteter og regner med at det går i orden i løpet av uken.

Zaki er under kontrakt med den egyptiske klubben Al Zamalek. Klubben antyder på sine hjemmesider en overgangssum et sted rundt 600.000 pund.

Personvernpolicy