Hederspris til Lampard

Mer jubel: Samtidig som Frank Lampard og Chelsea suser videre i Premier League, får også Lampard påskjønnelse for individuell innsats. (Foto: Scanpix)
Mer jubel: Samtidig som Frank Lampard og Chelsea suser videre i Premier League, får også Lampard påskjønnelse for individuell innsats. (Foto: Scanpix)

Engelske sportsjournalister har hedret Frank Lampard for hans store karriere.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Football Writer’s Association (FWA) har gitt sin årlige Tribute award til Frank Lampard. Prisen deles ut til en person som i stor grad har utmerket seg innen fotball. Hovedpersonen selv er ydmyk i forbindelsen med utnevnelsen.

- Det var uventet. Jeg har fortsatt en stund igjen til karrieren min nærmer seg slutten, men jeg er veldig stolt over det jeg har oppnådd. Å bli lagt merke til av FWA for prestasjonene mine setter jeg veldig stor pris på, sier Lampard ifølge Premierleague.com.

På listen over tidligere vinnere finner vi store navn som David Beckham, Arsene Wenger, Alan Shearer og Sir Bobby Charlton. Det er dermed en eksklusiv gruppe Chelseas midtbanegeneral nå har fått en plass i.

- Fotballjournalister er veldig vanskelig å blidgjøre, de ser oss uke etter uke. De er fotballens kritikere, og at de ser meg i et slikt lys gjør meg stolt, sier Lampard.

Hans tidligere sjef, Jose Mourhino, skryter av mannen han oppnådde stor suksess med under sin tid i London-klubben.

- Jeg er stolt over å ha jobbet med en så stor spiller. Han er en av de beste jeg har jobbet med, ikke bare fordi han har hatt så mye suksess, men fordi han alltid streber etter å bli bedre, sier portugiseren.

Personvernpolicy