Kvinne savnet

En kvinne er savnet etter at en enebolig i Midtstuen i Oslo ble totalskadd i en brann søndag ettermiddag. Det brant så kraftig i huset da brannvesenet kom til stedet, at mannskapene først og fremst konsentrerte seg om å unngå spredning. Foto: Terje Bendiksby / SCANPIX
En kvinne er savnet etter at en enebolig i Midtstuen i Oslo ble totalskadd i en brann søndag ettermiddag. Det brant så kraftig i huset da brannvesenet kom til stedet, at mannskapene først og fremst konsentrerte seg om å unngå spredning. Foto: Terje Bendiksby / SCANPIX

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

– Det er registrert en kvinnelig beboer på adressen. Vi har ingen holdepunkter for at hun befant seg i huset da det begynte å brenne, men vi har ikke oppnådd kontakt med henne, sier operasjonsleder Tor Grøttum i Oslo politidistrikt til NTB.

Det brant så kraftig i huset da brannvesenet kom til stedet, at mannskapene først og fremst konsentrerte seg om å unngå spredning. Brannen ble varslet ved 16.30-tiden og ble meldt å være under kontroll drøye tre kvarter senere.

På grunn av brannens intensitet, ble 14 personer evakuert fra de nærmeste boligene. Ingen ble fysisk skadd, men ambulansepersonellet behandlet noen på stedet for sjokklignende skader, opplyser politiet. (©NTB)

Personvernpolicy