Filmåret 2010

Filmåret 2010
Filmåret 2010

Filmene vi gleder oss til.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Filmåret 2010 er allerede i gang og det er mye å glede seg til. Her er en oversikt over noe av det vi har i vente.

Klikk på filmtittelen for å se traileren til filmen.

Alice i Eventyrland

Regi: Tim Burton

Premiere: 12/3

Fredag den tolvte mars hopper vi ned i kaninhullet. Der finner står en liten flaske det står «drikk meg» på, og så er eventyret i gang.

Tim Burtons filmatisering av Lewis Carrolls klassiske barnebok «Alice i Eventyrland» må være årets mest etterlengtede film. Vi har ikke lavere forventninger enn at vi tror at dette blir ulikt noe vi noensinne har sett på film tidligere.

Da Burton tok på seg regijobben på denne filmen var ikke overraskelsen så stor over at han skulle regissere den, som over at han ikke allerede hadde gjort det. Det er som om hele hans karriere har bygd opp til dette øyeblikket.

Med seg på laget har Burton som vanlig Johnny Depp som Den gale hattemaker og Helena Bonham Carter som hjerternes dronning.

Vi gleder oss også til å se Mia Wasikowska i rollen som Alice. Hun har allerede gjort seg bemerket som en usedvanlig sterk ung skuespillerinne i tv-serien «In treatment» på NRK2.

«Til Huttetuenes land»

Regi: Spike Jonze

«Til Huttetuenes land»«Til Huttetuenes land»

Premiere: 22/1

Heldigvis trenger vi ikke å lide mens vi venter på Alice. Allerede i årets første måned kommer nemlig «Til Huttetuenes land». Filmen er også en filmatisering av en barnebok, og den handler også om et barn, denne gangen er det en uskikkelig liten gutt, som reiser til en underlig og skremmende verden.

Regissør er Spike Jonze, kjent for surrealistiske komedier som «Being John Malkovich» og «Adaptation». Denne gang har Jonze klart kunsttykket å lage en helaftens film av en barnebok på bare 338 ord. For å gjøre det har han fått god hjelp av forfatter Dave Eggers.

I «Til Huttetuenes land» har Jonze etter en god del krangling fått frihet til å lage akkurat den filmen han ville. Resultatet er en psykologisk, filosofisk, vakker og varm film for både barn og voksne.

«Sex and the city 2»

Premiere: 04/06

Regissør: Michael Patrick King

For å være helt ærlig så ser denne filmen neppe ut til å bli et filmhøydepunkt i året som

«Sex and the city 2»«Sex and the city 2»

kommer. Fra det som kan tolkes utifra en usedvanlig svak trailer er det nok en større sannsynlighet for at denne filmen ender opp som årets kalkun.

Nå er de fire venninnene nesten lykkelig gift alle sammen, og følgelig blir historien tynnere og plottene mer desperate. Det gjenstår å se om «Sex and the city 2» blir noe mer enn en melkeku for kinobilletter og dårlig produktplassering.

Likevel er det mange som gleder seg, og vi gleder oss også på en deilig skyldig måte.

For uansett hvor dårlig dette skulle komme til å bli så er Carrie, Samantha, Charlotte og Miranda gamle venninner for et stort antall norske kvinner. Om alt vi får se er Carrie i thights, leggvarmere og 80-tallssveis og middeladrene damer posere i ørkenen med turban. «Sex and the city 2» blir uten tvil sommerens beste unnskyldning til å ta på finskoa en varm sommerkveld i juni, helle nedpå en paraplydrink og gå på kino med gode venner.

«The Twilight Saga: Eclipse»

Regissør: David Slade

Premiere: 30/6

Neida, vi er ikke ferdig med vampyrhysteriet. I slutten av juni kommer de bleke, vakre beistene tilbake.

I filmatiseringen av den tredje boken i Twilight-serien er Edward og Bella sammen igjen. Det utvikler seg etterhvert et trekantdrama mellom hovedpersonene som tilspisser seg når konflikten mellom varulver og vampyrer blusser opp. Bella blir presset til å velge side. «Eclipse» er basert på den tredje og nest siste boka i Twilight-serien.

Det er den relativt ukjente regissøren David Slade som har fått regijobben denne gangen. Han har erfaring fra vampyrfilmen «30 days of night».

«Nine»

Regi: Rob Marshall

Premiere: 5/2

«Nine»«Nine»

Ikke siden Baz Luhrmanns «Mouline Rouge» har vi sett noe som ser så spektakulært ut som traileren til denne filmmusikalen. Å se den gir noe av den samme følelsen som å pakke en bit konfekt ut av skinnende sølvpapir.

«Nine» er inspirert av den legendariske italienske regissøren Fellinis selvbiografiske film «8 ½». «Chicago»-regissør Rob Marshall sitter bak rattet og nå avdøde Anthony Minghella har bidratt som manusforfatter.

Marshall har samlet et imponerende lag stjerner som heldigvis også er gode skuespillere. På rollelisten står blant annet Daniel Day-Lewis, Judi Dench, Nicole Kidman, Marion Cotillard, Penelope Cruz, Fergie, Sophia Loren og Kate Huson.

Historien kan virke noe tynn og har fått blandede kritikker i USA, men det må likevel være lov til å glede seg.

«Moon»

Regi: Duncan Jones

Premiere: Ubestemt

Duncan Jones er et ukjent filmnavn her i Norge. Bedre kjent er kanskje hans far David Bowie. Og eplet faller ikke langt fra stammen kan man si, eller kanskje det vil være riktigere å si at jordens gravitasjonskraft har like store problemer med å holde de begge på plass.

Duncan Jones har med sin debut som langfilmregissør «Moon» gjort seg godt bemerket

«Moon»«Moon»

internasjonalt. Rett før jul mottok han en pris ved britiske Independent film awards for filmen. Den har også blitt vist på Sundance filmfestival og for astronautene på NASA.

Med «Moon» går Jones tilbake til 70- og 80-tallets seriøse filosofiske science fiction. Han er inspirert av filmer som «Alien», «Blade Runner» og «2001 en romodysse», og selv om dette er en forholdsvis liten indiependent film er den ambisiøs så det holder.

Filmen handler om astronauten Sam Bell som skal bo i tre år på den fjerne siden av månen for å utforske hvordan månen kan brukes som jordens energikilde. Når tiden på månen nesten er over utfordres Bell av en dobbeltgjenger.

An Education

Regi: Lone Scherfig

Premiere: 16/4

Danske Lone Scherfigs film «An Education» tippes å bli en Oscar-kandidat i året som kommer. Filmen er basert på et biografisk essay av den britiske journalisten Lynn Barber og basert på et manuskript av forfatter Nick Hornby.

«An Education»«An Education»

Det foregår på 60-tallet og handler om unge Jenny som kjeder seg i den trygge forstadstilværelsen foreldrene har skapt for henne.

En dag på vei hjem fra korpsøving blir hun plukket opp av en sjarmerende eldre mann som presenterer henne for nattklubber, coctails, jazzmusikk og Paris. Jenny lar seg rive med, men hun skal oppdage at det nye livet hun har begitt seg ut i har en mørk side.

«An Education» er gjennombruddsfilmen til skuespillerinne Carey Mulligan. I rollen som den eldre mannen finner vi Peter Sarsgaard.

«Fish Tank»«Fish Tank»

Regi: Andrea Arnold

Premiere: 19/02

Denne filmen vant juryens pris på fjorårets filmfestival i Cannes. «Fish Tank» handler om 15 år gamle Mia, en uregjerlig tenåring som stadig havner i trøbbel. Hun har blitt utvist av skolen og utestenges av vennene sine. De eneste øyeblikkene hun virkelig har det bra er alene når hun danser. Livet til Mia snus på hodet når hennes mor tar med en ny kjæreste hjem.

Mia spilles av amatørskuespiller Katie Jarvis, som har fått mye ros for sin rolletolkning.

Filmen er regissert av Andrea Arnold. Det er hennes andre film etter «Red Road» fra 2006. Denne filmen har gitt henne hyllemetre av priser og roses i skyene av kritikere. Hun vant blant annet kritikerprisen i Haugesund.

«The Road»

Regi: John Hillcoat

«The Road»«The Road»

Premiere: 19/2

Forfatter Cormac McCarthy er geniforklart for romanen «The Road». For den vant han også Pulitzerprisen. McCarty skrev også boken som ble til filmen «No Country for Old Men».

I «The Road» er handlingen satt inn i fremtiden, og der ser det ikke lyst ut.

Viggo Mortensen spiller hovedrollen og det handler om en far og en sønn som etter en apokalyptisk katastrofe vandrer gjennom et øde landskap. De få menneskene som finnes er voldelige kannibalister, men far og sønn har likevel et håp om å finne gode mennesker i samme situasjon som dem.

Regissør John Hillcoat er best kjent for den australske westernfilmen «The Preposition» som ble skrevet av Nick Cave. Denne gangen har Cave bidratt med musikk. Dette kan også bli en av de siste mulighetene til å se Viggo Mortensen på kino, etter at han har sagt at han ønsker å legge opp som skuespiller.

«The Road» er allerede vist på et par festivaler og har fått gode kritikker blant annet for å være en god og trofast filmatisering av boka.

«Buzz Aldrin, hvor ble det av deg i alt mylderet»

Regi: Geir Henning Hopland

Premiere: Høsten 2010 eller våren 2011

«Buzz Aldrin hvor ble det av deg i alt mylderet»«Buzz Aldrin hvor ble det av deg i alt mylderet»

Dette er riktignok en tv-serie, men vi finner plass til den likevel. Geir Henning Hopland planlegger her å sette en ny standard for norske tv-serier med denne og med seg på laget har de blant annet skuespiller Chad Coleman fra «The Wire».

Pål Sverre Valheim Hagen spiller hovedrollen som den arbeidsløse gartneren Mattias som drar til Færøyene og bryter sammen etter å ha blitt dumpet av kjæresten sin.

Der møter han blant annet Cardigans-fan Ennen og en gjeng litt fortapte, men veldig hyggelige Færøyinger som lever av å selge håndlagede sauer til turistene.

Serien er basert på boka til Johan Harstad med samme navn.

Flere filmer i 2010

Thirst - Asiatisk vampyr for voksne

A prophet - Utfordrende fransk fengselsfilm

Daybreakers - Mer vampyrer med blant andre Ethan Hawke og Sam Neill.

Den fantastiske Mikkel Rev - Roald Dahl i animasjon av Wes Anderson

A single man - Designer Tom Ford debuterer som regissør med Julianne Moore i kritikerrost rolle.

Mary and max - Stop Motion animasjon for voksne. Vakker, trist og morsom.

Dogtooth - Cannespriset humoristisk gresk drama om en familie som isolerer seg i sitt eget idealsamfunn. Utfordringen kommer når en katt sniker seg inn på området.

Robin Hood - Russel Crowe som rettferdig tyv og Cate Blanchett som jomfru Marion i regi av «Gladiator» og «Blade Runner» regissør Ridley Scott.

Inception - «The Black Knight» regissør Christopher Nolan har laget en thriller fra hjernens indre. Leonardo Di Caprio spiller hovedrollen.

Kommandør treholt og ninjatroppen - Mads Ousdal spiller hovedrollen i den «sanne historien» om hvordan Arne Treholdt og en tropp ninjaer berget Norge på åttitallet.

En ganske snill mann - Hans Petter Moland svarte komedie med Stellan Skarsgaard i hovedrollen og en parade med kjente norske skuespillere i birollene.

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden
14:21 En ungdom er siktet for å ha hacket Dagbladet, opplyser politiet14:17 Jakob Ingebrigtsen satte ny norgesrekord14:03 Innbruddstyv med eget knep herjet i Norge i 19 dager – nå er han tatt13:31 Tyrkia og SDF anklager hverandre for avtalebrudd13:09 Mange omkom da demning brøt sammen i Russland13:07 Helseminister Høie kraftig ut mot homohets12:54 Fem barn involvert i frontkollisjon i Tromsø12:17 Stor redningsaksjon i Kragerø – en person savnet etter havari11:49 NRK: Over 9.000 brudd på arbeidsmiljøloven i helseetaten i Oslo de fire siste årene11:46 Hva er det med diktatorer og hester?11:01 Politiet advarer mot utpressingsmail10:02 Bevegelser i jordskjelvforkastning i California skaper bekymring09:52 USA skjerper sanksjonene mot Cuba09:45 Edel-Marie Haukland valgt til leder i KrFU09:34 Europris tilbakekaller tyggebein til hund etter plastfunn08:22 LO slår alarm: Piloter jobber halve døgnet08:02 Solberg: Oslo-regionen er overrepresentert i offentlige utvalg og styrer08:02 Broren til Honduras' president dømt for narkotikasmugling08:00 Tarik i intens svensk gullkamp: – Det er helt åpent07:53 Politiet søker etter tre personer etter voldshendelse på Ammerud07:31 Mange omkom da demning brøt sammen i Russland07:20 Trump håper å få i havn handelsavtale med Kina i november07:05 Rapport: Sivilforsvaret vil ikke kunne gjennomføre evakuering ved krig06:35 Unntakstilstand i Santiago etter voldsomme demonstrasjoner06:13 Johnson sier at en avtale vil forene Storbritannia06:07 Dette skjer i dag05:40 Kvinne slått og ranet i Oslo05:30 Dette skjedde i natt04:40 Arbeidstilsynet skal møte Espresso House04:14 Fellesforbundet vil trekke støtten til Tankesmien Agenda03:29 Politiet: Mye uprovosert vold i Oslo03:15 Demokratene vil stoppe Trumps G7-planer på privat golfklubb03:11 Mann til sykehus etter voldshendelse i Eidsvoll02:43 Biden gjør byks på måling02:11 Perry vil ikke overlevere dokumenter i riksrettssaken01:53 Vestland må kutte en halv milliard01:38 Fire menn skadd i trafikkulykke i Bergen01:29 Opptøyer i Libanon: Utløst av forslag om daglig avgift på 1,8 kroner00:30 FN fordømmer angrep under fredagsbønn i Afghanistan00:29 Flere kommuner kan ha valgt ordfører på feil vis00:03 Trump har nominert ny energiminister22:28 Flere kommuner kan ha valgt ordfører på feil vis21:47 Kina kritiserer Venstre-topp for å ha nominert Hongkong-demonstranter til fredsprisen21:45 Kvinne dømt for drapsforsøk på datterens kjæreste21:42 Ny avtale med EU gjør det lettere å utlevere norske forbrytere20:41 Dokument antyder at Boeing-pilot oppdaget Max-problemer i 201620:39 Bulgarias trener gir seg etter rasismeskandalen20:38 Macron langer ut mot NATOs håndtering av Tyrkias militæroffensiv20:36 Mann i 20-årene fengslet etter funn av overgrepsmateriale19:44 Flesket til mot rødgrønne: «Vil helst bo i huler, spise gress og slutte med sex»19:20 Britta (65) skal ha svindlet for 140 millioner – feriehuset tvangssolgt for småpenger19:01 Skogsområdet hadde stått i fred i om lag 130 år. I løpet av tre dager ble det snauhogd18:45 Mann dømt til fire års fengsel for å ha voldtatt beruset kollega18:40 Hundretusenvis protesterer i Barcelona17:45 Tyrkia anklages for krigsforbrytelser og brudd på våpenhvile17:31 Kjedekollisjon på E18 i Asker: Fire biler involvert17:17 Tollere gjorde storbeslag av piller på Gardermoen17:08 Senterpartiet rykker fram blant LO-medlemmer17:03 Pastor dømt til fengsel for overgrep mot 13-åring16:42 Kvinnelige astronauter skaper historie med sin første romvandring16:15 Kong Harald til Old Trafford, skal se Manchester United – Liverpool15:48 Tilbakekaller karbonadedeig etter plastfunn15:45 Tusk: Våpenhvile i Syria er et krav om kurdisk kapitulasjon15:44 Sælnes suspendert, Shenzhen i fritt fall i Kina15:32 Redaktørforeningen: – Märtha Louise bør tenke seg om15:17 65.000 lovbrudd ved sykehjemmene i Oslo14:27 Norwegian selger fem Boeing-fly14:26 Ap-nestor vil samarbeide med MDG14:07 Sjåfør frifunnet etter at syklist omkom etter påkjørsel14:06 Kvinne dømt for 47 nettbedragerier14:01 Klopp spøkte om Solskjær før storkampen14:00 EU varsler mottiltak som svar på amerikansk straffetoll13:46 Oslo Venstre heier på Rotevatn og Melby13:45 Nær 30 drept i angrep mot afghansk moské13:44 Oljefondets verdi nærmer seg 10.000 milliarder13:33 Keshvari: – En av de mest skambelagte dagene i mitt liv13:11 Pengeregn i Kitzbühel: Jansrud og Kristoffersen kan tjene én million kroner hver12:55 El Clásico utsatt på grunn av uroligheter i Barcelona12:55 Islamist fikk skjerpet straff for trusler mot Abid Raja12:28 Fem ganger mer radioaktivitet i villrein på grunn av sopp12:27 Puigdemont har meldt seg for belgisk påtalemyndighet12:03 Mazyar Keshvari melder seg ut av Frp11:44 Katalanske demonstranter sperrer grenseoverganger11:42 Hemmelighetsfull Solskjær før Liverpool-duellen11:14 Åpner tilsyn mot Oslo kommune etter 15.000 brudd på arbeidsmiljøloven11:10 Oslo: Minst fem gutter siktet etter knivstikking10:48 Klager på urin på Gardermoen: – Flau på nordmenns vegne10:28 Norske Skog tilbake på Oslo Børs10:14 Professor slakter Folkehelse­instituttets snusrapport09:49 Johnsons kamp om Parlamentet er i gang09:46 Kan utenlandske krefter ha påvirket det norske kommunevalget?09:40 Politiet sikrer spor etter mulig hackerangrep mot Dagbladet09:39 Amnesty anklager Tyrkia for krigsforbrytelser i Syria09:08 Ap-politiker mener Dale ignorerer henne08:53 DNB-tjenester fungerer igjen08:50 Gull til Norge: Historien om kommentatorene08:16 Semb så Ødegaard briljere allerede som 14-åring: – Han blir høyst trolig en europeisk toppstjerne07:54 Politiet har brukt adgangen til datainnbrudd åtte ganger07:52 Kampene fortsetter i syrisk grenseby07:14 Sp reagerer på kutt i politiutdanningen i Oslo
Siste nytt
14:21NorgeEn ungdom er siktet for å ha hacket Dagbladet, opplyser politiet14:17SportJakob Ingebrigtsen satte ny norgesrekord14:03NorgeInnbruddstyv med eget knep herjet i Norge i 19 dager – nå er han tatt13:31VerdenTyrkia og SDF anklager hverandre for avtalebrudd13:09VerdenMange omkom da demning brøt sammen i Russland13:07NorgeHelseminister Høie kraftig ut mot homohets12:54NorgeFem barn involvert i frontkollisjon i Tromsø12:17NorgeStor redningsaksjon i Kragerø – en person savnet etter havari11:49NorgeNRK: Over 9.000 brudd på arbeidsmiljøloven i helseetaten i Oslo de fire siste årene11:46PolitikkHva er det med diktatorer og hester?11:01NorgePolitiet advarer mot utpressingsmail10:02VerdenBevegelser i jordskjelvforkastning i California skaper bekymring09:52VerdenUSA skjerper sanksjonene mot Cuba09:45PolitikkEdel-Marie Haukland valgt til leder i KrFU09:34NorgeEuropris tilbakekaller tyggebein til hund etter plastfunn08:22NorgeLO slår alarm: Piloter jobber halve døgnet08:02NorgeSolberg: Oslo-regionen er overrepresentert i offentlige utvalg og styrer08:02VerdenBroren til Honduras' president dømt for narkotikasmugling08:00SportTarik i intens svensk gullkamp: – Det er helt åpent07:53NorgePolitiet søker etter tre personer etter voldshendelse på Ammerud07:31VerdenMange omkom da demning brøt sammen i Russland07:20VerdenTrump håper å få i havn handelsavtale med Kina i november07:05NorgeRapport: Sivilforsvaret vil ikke kunne gjennomføre evakuering ved krig06:35VerdenUnntakstilstand i Santiago etter voldsomme demonstrasjoner06:13VerdenJohnson sier at en avtale vil forene Storbritannia06:07NorgeDette skjer i dag05:40NorgeKvinne slått og ranet i Oslo05:30NorgeDette skjedde i natt04:40NorgeArbeidstilsynet skal møte Espresso House04:14NorgeFellesforbundet vil trekke støtten til Tankesmien Agenda03:29NorgePolitiet: Mye uprovosert vold i Oslo03:15VerdenDemokratene vil stoppe Trumps G7-planer på privat golfklubb03:11NorgeMann til sykehus etter voldshendelse i Eidsvoll02:43VerdenBiden gjør byks på måling02:11VerdenPerry vil ikke overlevere dokumenter i riksrettssaken01:53NorgeVestland må kutte en halv milliard01:38NorgeFire menn skadd i trafikkulykke i Bergen01:29VerdenOpptøyer i Libanon: Utløst av forslag om daglig avgift på 1,8 kroner00:30VerdenFN fordømmer angrep under fredagsbønn i Afghanistan00:29NorgeFlere kommuner kan ha valgt ordfører på feil vis00:03VerdenTrump har nominert ny energiminister22:28PolitikkFlere kommuner kan ha valgt ordfører på feil vis21:47PolitikkKina kritiserer Venstre-topp for å ha nominert Hongkong-demonstranter til fredsprisen21:45NorgeKvinne dømt for drapsforsøk på datterens kjæreste21:42PolitikkNy avtale med EU gjør det lettere å utlevere norske forbrytere20:41VerdenDokument antyder at Boeing-pilot oppdaget Max-problemer i 201620:39SportBulgarias trener gir seg etter rasismeskandalen20:38VerdenMacron langer ut mot NATOs håndtering av Tyrkias militæroffensiv20:36NorgeMann i 20-årene fengslet etter funn av overgrepsmateriale19:44MotorFlesket til mot rødgrønne: «Vil helst bo i huler, spise gress og slutte med sex»19:20PengerBritta (65) skal ha svindlet for 140 millioner – feriehuset tvangssolgt for småpenger19:01NorgeSkogsområdet hadde stått i fred i om lag 130 år. I løpet av tre dager ble det snauhogd18:45NorgeMann dømt til fire års fengsel for å ha voldtatt beruset kollega18:40VerdenHundretusenvis protesterer i Barcelona17:45VerdenTyrkia anklages for krigsforbrytelser og brudd på våpenhvile17:31NorgeKjedekollisjon på E18 i Asker: Fire biler involvert17:17NorgeTollere gjorde storbeslag av piller på Gardermoen17:08PolitikkSenterpartiet rykker fram blant LO-medlemmer17:03NorgePastor dømt til fengsel for overgrep mot 13-åring16:42VerdenKvinnelige astronauter skaper historie med sin første romvandring16:15SportKong Harald til Old Trafford, skal se Manchester United – Liverpool15:48NorgeTilbakekaller karbonadedeig etter plastfunn15:45VerdenTusk: Våpenhvile i Syria er et krav om kurdisk kapitulasjon15:44SportSælnes suspendert, Shenzhen i fritt fall i Kina15:32NorgeRedaktørforeningen: – Märtha Louise bør tenke seg om15:17Norge65.000 lovbrudd ved sykehjemmene i Oslo14:27PengerNorwegian selger fem Boeing-fly14:26PolitikkAp-nestor vil samarbeide med MDG14:07NorgeSjåfør frifunnet etter at syklist omkom etter påkjørsel14:06PengerKvinne dømt for 47 nettbedragerier14:01SportKlopp spøkte om Solskjær før storkampen14:00PengerEU varsler mottiltak som svar på amerikansk straffetoll13:46PolitikkOslo Venstre heier på Rotevatn og Melby13:45VerdenNær 30 drept i angrep mot afghansk moské13:44PengerOljefondets verdi nærmer seg 10.000 milliarder13:33PolitikkKeshvari: – En av de mest skambelagte dagene i mitt liv13:11SportPengeregn i Kitzbühel: Jansrud og Kristoffersen kan tjene én million kroner hver12:55SportEl Clásico utsatt på grunn av uroligheter i Barcelona12:55NorgeIslamist fikk skjerpet straff for trusler mot Abid Raja12:28NorgeFem ganger mer radioaktivitet i villrein på grunn av sopp12:27VerdenPuigdemont har meldt seg for belgisk påtalemyndighet12:03PolitikkMazyar Keshvari melder seg ut av Frp11:44VerdenKatalanske demonstranter sperrer grenseoverganger11:42SportHemmelighetsfull Solskjær før Liverpool-duellen11:14NorgeÅpner tilsyn mot Oslo kommune etter 15.000 brudd på arbeidsmiljøloven11:10NorgeOslo: Minst fem gutter siktet etter knivstikking10:48ReiseKlager på urin på Gardermoen: – Flau på nordmenns vegne10:28PengerNorske Skog tilbake på Oslo Børs10:14Helse og livsstilProfessor slakter Folkehelse­instituttets snusrapport09:49PolitikkJohnsons kamp om Parlamentet er i gang09:46PolitikkKan utenlandske krefter ha påvirket det norske kommunevalget?09:40KulturPolitiet sikrer spor etter mulig hackerangrep mot Dagbladet09:39VerdenAmnesty anklager Tyrkia for krigsforbrytelser i Syria09:08PolitikkAp-politiker mener Dale ignorerer henne08:53NorgeDNB-tjenester fungerer igjen08:50SportGull til Norge: Historien om kommentatorene08:16SportSemb så Ødegaard briljere allerede som 14-åring: – Han blir høyst trolig en europeisk toppstjerne07:54NorgePolitiet har brukt adgangen til datainnbrudd åtte ganger07:52VerdenKampene fortsetter i syrisk grenseby07:14NorgeSp reagerer på kutt i politiutdanningen i Oslo
Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus