Meny

Brutalt drept av nabo i narkorus

Linn Sandtrøen (29) ble funnet død i sin egen leilighet torsdag ettermiddag. Foto: Scanpix.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

- Linn var en stille, snill, tillitsfull og omsorgsfull, skriver venner og familie på minnegruppe. Polititet mener drapet ble begått i narkorus.

Den siktede 24-åringen valgte å tilstå drapet på Linn i avhør fredag. Nå skal han undersøkes av rettsoppnevnet psykiatere. For hverken politi, pårørende eller venner kan skjønne hva motivet for det brutale drapet skulle vært.

24-åringen har så langt ikke erklært straffskyld etter siktelsen om forsettlig drap, i påvente av psykiatrenes konklusjoner.

Ifølge Db.no skal 24-åringen ha ruset seg like før drapet ble begått og forklart at han selv heller ikke forstår hva som var årsaken til det som skjedde.

Etterforskningsleder Geir Ole Momyr ved Sør-Trøndelag politidistrikt bekrefter at mannen var ukjent for politiet.

Meldt savnet

Det var i søket etter den savnede mannen at politiet oppdaget at Sandtrøen var drept.

Mannen fant de sterkt nedkjølt i en båt hvor han hadde søkt tilflukt i to døgn.

Dødstidspunktet vil trolig først bli klarlagt i den endelige obduksjonsrapporten og politiet prøver nå å finne ut om drapet kan ha skjedd allerede natt til tirsdag - to og et halvt døgn før det ble oppdaget.

- Dypt savnet

Linn Sandtrøen studerte musikkvitenskap ved NTNU i Trondheim, og skulle etter planen være ferdig med mastergraden til sommeren.

- Kan ikke fatte at det var sangglade Linn! skriver grunnleggeren av minnegruppen, Toril Kremmervik, som får takk fra både famile og venner.

- Du er den personen som har betydd mest for meg i mitt liv, skriver broren og søsteren avslutter:

- Glad i deg, søster♥

Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus