Meny

Avlyser siste år på engleskolen

Märtha Louise har vært svært omstridt på grunn av sitt engasjement i Engleskolen. Foto: Scanpix.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Prinsesse Märtha Louise og forretningspartneren Elisabeth Sandøy avlyser det siste skoleåret på engleskolen Astarte Education.

Det skriver bladet Se og Hør.

Konflikter og intern uro blant kursdeltakerne skal være årsaken. Kurset går i utgangspunktet over tre år, men det siste året er nå utsatt på grunn av problemene. Planen er at kurset – med stikkord «berøring»- skal starte opp igjen til høsten.

– Når det gjelder høstens kurs for de treårige deltakerne, har vi ønsket å utsette dette inntil videre. Men det henger ikke sammen med manglende oppslutning og interesse, skriver Elisabeth Samnøy i en e-post til Se og Hør.

Ifølge bladet har 14 av 24 deltakere trukket seg. Avgjørelsen om å stanse det siste skoleåret skal ha blitt tatt sist sommer. Den direkte årsaken skal ifølge Se og Hør ha vært intern uro og konflikter blant kursdeltakerne.

En del elever skal ha vært kritiske til at Märtha og Elisabeth har gitt ut bok og bruk mye tid på utgivelsen, forteller en av kursdeltakerne.

Prinsessen og Elisabeth Samnøy ga sammen ut boka «Møt din skytsengel» før jul. (©NTB)

Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus