Meny

Arrestert for kyssing

Tusenvis av reisende ble rammet da en kyssesyk 28-åring bidro til at Newark-flyplassen ble stengt i flere timer sist helg. Foto. REUTERS/SCANPIX

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

28-åring snek seg gjennom sikkerhetssjekk for kysse kjæresten adjø.

Amerikansk politi har pågrepet en 28-åring som utløste full alarm da han snek seg forbi sikkerhetskontrollen på Newark-flyplassen for å gi en kvinne et avskjedskyss.

Hendelsen førte til at den store flyplassen i New Jersey, som årlig betjener 30 millioner reisende, ble stengt i flere timer.

Fredag pågrep politiet Haisong Jiang og siktet ham for ulovlig inntrenging. Avskjedskysset kan dermed bli kostbart for 28-åringen, som er hjemmehørende i New Jersey.

Sikkerhetstiltakene ved amerikanske flyplasser er skjerpet siden en nigerianer i romjula forsøkte å sprenge et fly i lufta over Detroit.

President Barack Obama har ikke vært nådig etter hendelsen, og han har varslet full gjennomgang av alle sikkerhetsrutiner.

En overvåkingsvideo fra Newark-flyplassen viser hvordan sikkerhetsvakter først forsøkte å vise bort Haisong Jiang, men at han snek seg forbi sperringen da en annen vakt forlot posten sin. (©NTB)

Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus