Meny

White går solo

Jack White bekrefter det ikke, men er ikke fremmed for tanken på å lage en soloplate. Foto: Peter Kramer (AP Photo/Scanpix)

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Jack White planlegger soloalbum.

OSLO (ABC Nyheter): Sist observert i The Dead Weather, men også kjent fra The Raconteurs, og ikke minst The White Stripes, planlegger hovedmannen bak dem alle å gi ut en ren soloplate.

Og det i ordets rette forstand.

Vil spille alle instrumentene selv

Jack White vurderer å spille alle instrumentene på platen selv, og han avslørte nylig overfor Rolling Stone Magazine at han kan tenke seg å påbegynne innspillingen allerede i løpet av året.

Ifølge samme magasin innrømmer White at han ikke helt vet hvilken musikalsk retning han vil ta på en eventuell soloplate, men at den før eller siden vil dukke opp.

På spørsmål om han virkelig ønsker å spille alle instrumentene selv, svarer han:

- Jeg har aldri gjort noe sånt før, men jeg har tenkt på det. Det som kan bli den store utfordringen her er å distansere dette fra alt annet jeg har gjort.

Vet ikke hva som skjer

Videre har ikke Jack White foreløpig tatt noe stilling til når han kommer til å jobbe videre med noen av bandprosjektene sine. Men han innrømmer at han ikke ønsker fastsatte rammer uansett hva han holder på med.

- Det vil være en feil å fremskynde noe som helst, selv innen de neste seks månedene, for å avsløre hva jeg skal satse på. Men jeg skal likevel ikke nekte for at jeg kan begynne å jobbe med et nytt White Stripes-album i løpet av de to nærmeste ukene. Sannheten er at jeg ikke aner om det kommer til å skje. Og det samme gjelder for The Dead Weather. Jeg foretrekker å leve mitt liv på dette settet, uten å ha en kalender foran meg.

Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus