Været stopper flere Premier League-kamper

Brede Hangeland og Fulham må belage seg på en ufrivillig pause på grunn av vinterværet i London. (Foto: Scanpix)
Brede Hangeland og Fulham må belage seg på en ufrivillig pause på grunn av vinterværet i London. (Foto: Scanpix)

Så langt har syv kamper blitt bekreftet utsatt i Premier League denne helgen.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Isete gater i området rundt stadionen Craven Cottage ble oppgitt som grunn for avslysningen i Fulham-Portsmouth. London har sluppet unna tungt snøfall, men de lave temperaturer skaper såpeglatte forhold mange steder.

Fulham fryktet derfor at tilskuere kunne falle og skade seg på vei til og fra kampen. Også Burnley-Stoke og Sunderland-Bolton er nå bekreftet avlyst på grunn av været.

Liverpool har i følge Sky Sports informert Premier League om at de måtte utsette søndagens kamp mot Tottenham. Banen var i god nok stand, men som på Craven Cottage, mener klubben at det glatte føret rundt Anfield kan være farlig for publikum.

Sent fredag ble det også bekreftet at Hull-Chelsea måtte omberammes. Lørdag morgen fulgte Wigan-Aston Villa etter og må også spilles en annen dag. Beslutningen ble tatt etter at undervarmen på DW Stadium sviktet og banen ikke kunne godkjennes for spill.

- Vi er veldig skuffet fordi alle i klubben har jobbet meget hardt i disse vanvittige værforholdene for å få området rundt stadion trygg for publikum. Banen var ikke noe problem, før nå, sier Wigans manager Roberto Martinez til Sporting Life.

Sist ut i rekken av utsatte kamper ble offentliggjort lørdag ettermiddag da West Ham måtte avlyse søndagens kamp på Upton Park mot Wolverhampton.

Syv kamper har så langt blitt utsatt i Championship, mens det i League 1 og 2 kun skal spilles to kamper.

Birmingham skriver på sine nettsider at kampen mot Manchester United lørdag ikke er i fare da de har undervarme på banen, men råder de som har billett til å følge med på hjemmesiden til klubben eller i mediene. United gjør det samme og oppfordrer sine fans til å sjekke med manutd.com før de reiser til Birmingham.

Kommer det ikke flere avlysninger, skal det nå spilles to kamper i helgen, begge på lørdag:

Arsenal-Everton og Birmingham-Manchester United

Personvernpolicy