Meny

Spillerne fikk lønningene

I går fikk endelig Pompeys spillere desemberlønningen sin. Nå lover direktør Peter Storrie (bilet) at det ikke vil skje igjen. (Foto: Scanpix)

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Portsmouths spillere har endelig fått lønningene for desember, en uke for sent.

Klubben annonserte i går at de skaffet midler som utelukkende skulle gå rett inn på spillernes bankkontoer. Pengene ble gjort tilgjengelig etter at eieren tok opp et lån på 18 mill. kr. Dette er det tredje lånet han har tatt på vegne av klubben siden han overtok kontrollen i oktober.

Den britiske spillerorganisasjoen (PFA) er naturlig nok alt annet en fornøyd med utviklingen i klubben og avventer situasjonen før det eventuelt skal komme med en reaksjon.

- Portsmouth kan ikke forsette slik. Jeg ser selvfølgelig at folkene i klubben gjør alt de kan for å ordne opp. Det er imidlertid mangel på informasjon om hvordan klubben administreres, hvor de får penger til å utbetale lønningene og om det eventuelt får dem i det hele tatt i fremtiden. Nå må vi finne ut om spillerene havnet i samme situasjon neste måned, sier direktør Nick Cusack i PFA.

Portsmouth lover imidlertid bot og bedring, og bekrefter i dag at dette ikke skal skje igjen.

- Vi er trygge på at dette er slutt på de store traumene klubben har gått igjennom, ikke bare den siste måneden, men de siste årene. Fansen kan være trygge på at klubbens eksistens nå er sikret, sier han til lokalavisen Portsmouth Today.

Samtidig håper han nå også på at klubbens transfernekt kan bli fjernet 12. januar. Da får klubben 70 mill. kr fra TV-avtalen med Sky Sports. Pengene skal være øremerket til å betale gjelden de har til klubber som Chelsea og Lens.

Han lover også fansen at de ikke skal kvitte seg med spillere for lave summer.

- Jeg har mottatt telefoner fra folk som tror at vi har et billigsalg på gang. Det stemmer ikke. Hvis vi skal selge noen, vil det være til markedspris, bekrefter han til Independent.

Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus