Dossena klar for Napoli

Forlater Liverpool: Den italienske vestrebacken Andrea Dossena ble aldri noen suksess på Anfield Road. Nå vender han hjem og har signert for Napoli. (Foto: Scanpix)
Forlater Liverpool: Den italienske vestrebacken Andrea Dossena ble aldri noen suksess på Anfield Road. Nå vender han hjem og har signert for Napoli. (Foto: Scanpix)

Andrea Dossena ble i går enig med Serie A-klubben Napoli. Samtidig bekreftes det at argentineren Maxi Rodriguez er så godt som klar for Liverpool.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Lokalavisen Liverpool Daily Post skriver i dag at den italienske venstrebacken Andrea Dossena har signert en kontrakt på 4,5 år med den sør-italienske klubben. 28-åringen ble aldri noen stor suksess i Liverpool og ble solgt torsdag til den sør-italienske klubben for 36 millioner kroner. Merseyside-klubben betalte over 60 millioner kroner da de hentet landslagsspilleren fra Udinese i fjor. Totalt fikk han kun 18 ligakamper for klubben på to år. Den argentinske vingen Maxi Rodriguez skal i går ha sagt til sine lagkamerater at han kommer til å flytte til Liverpool i en avtale som er verdt 15 mill. kr. Landslagsspilleren kommer i følge Liverpool Daily Post til å signere for 1,5 år. Samtidig bekreftes det at spissen Andrej Voronin er så godt som klar for den russiske klubben Dinamo Moskva i en avtale som er verdt 20 mill. kr. Det har også vært mye spekulasjoner om den nederlandske vingen Ryan Babel vil melde overgang til Birmingham den siste tiden. Dette avvises av Liverpool i dag. Klubben skal visstnok har sagt nei til et bud på 90 mill. kr. Mye av årsaken skal være at Rafael Benitez har fått beskjed om at alle midler klubben får inn på spillersalg ikke vil gå til kjøp av forsterkninger.

Personvernpolicy