Fant to døde i brennende bil

Politifolk har funnet to døde personer i en brennende bil sørvest i Sverige. Funnet etterforskes som en mulig drapssak, fordi de døde lå i bilens bagasjerom, skriver avisen Aftonbladet.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Bilen ble oppdaget på en bru over E6 nær Geringen mellom Halmstad og Falkenberg sørvest i Sverige sent onsdag kveld. Brannen var så kraftig at bilister på E6 slo alarm, meldte nyhetsbyrået TT torsdag.

Bilen var helt utbrent, og i bagasjerommet ble det funnet to døde mennesker.

– Vi har innledet en forundersøkelse av det som kan være et drap, sier politietterforsker Håkan Antonsson til Aftonbladet.

Til å begynne med ble det meldt om bare én død person i den utbrente bilen, men torsdag ble dette korrigert til to. Politiets folk ville ellers si minst mulig om saken, og folk fra redningstjenestene som kom til stedet, var også tause.

Drapsofrene var torsdag ikke identifisert, og ingen person var pågrepet i saken. Politiet vil ikke oppgi hvem som eide den utbrente bilen, en Volvo av modell S60, eller om de har vært i kontakt med eieren. (©NTB)

Personvernpolicy