Meny

Nektes å bruke penger fra spillersalg

INGEN MARSHALL-HJELP: Rafael Benítez får liten hjelp fra Liverpools amerikanske eiere til å styrke Liverpool-stallen i januar. Foto: AFP

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

– Det har ingenting med gjelden å gjøre, hevder kilder i klubben.

(ABC Nyheter): Den siste tidens resultater kan tyde på at Liverpools sportslige krise er over for denne gang, men ambisjonene har forlengst skiftet fra gullkamp til jakt på en Champions League-plass.

Nå får heller ikke manager Rafael Benítez penger til å forsøke å kjøpe seg tilbake til den ypperste toppstriden.

Selv ikke om spillere selges.

LES OGSÅ: Dagens overgangsnyheter fra Premier League

– Har ingenting med gjelden å gjøre

Tunge aviser som The Times og The Guardian skriver at Maxi Rodríguez er Liverpools eneste mål i januar, i tillegg til et mulig spillerlån.

Mens klubben i utgangspunktet ønsket Rodríguez på lån, for deretter å hente ham gratis som Bosman-spiller til sommeren, går det nå mot en overgang på 14 millioner kroner i januar. Hvis overgangen kommer i havn, vil han signere for halvannet år.

Liverpool skal ha en gjeld på nærmere 2,3 milliarder kroner. Kilder i klubben hevder overfor The Times at kjøpestoppen – selv om penger skulle rulle inn som følge av spillersalg – ikke har noe med gjelden å gjøre. Det er trolig påstander som vil møte motstand hos kritikere av eierne George Gillett Jr. og Tom Hicks.

Flere spillere på vei ut

Benítez ønsker imidlertid å låne en erstatter for skadede Glen Johnson. Samtidig nærmer Andrea Dossena, Andrej Voronin og Philipp Degen seg en exit fra Anfield.

Dossena forventes å gå til Napoli med det første, for 40 millioner kroner. Voronin er nær ved å signere for Dinamo Moskva, til prisen av 18 millioner kroner. Degen er ønsket i Tyskland, blant annet av Stuttgart.

Den fjerde spilleren som kan forlate Liverpool i januar, er Ryan Babel. Liverpool skal ha avslått et tilbud på 82 millioner kroner fra Birmingham. Prislappen ligger på 110 millioner.

Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus