Verón takket nei til kremtilbud fra City

<strong>NEI, TAKK:</strong> Juan Sébastian Verón ville heller bli i Estudiantes enn å dra til Manchester City hvor han ville bli forent med sin tidligere lagkamerat, nå manager, Roberto Mancini. Foto: AP
NEI, TAKK: Juan Sébastian Verón ville heller bli i Estudiantes enn å dra til Manchester City hvor han ville bli forent med sin tidligere lagkamerat, nå manager, Roberto Mancini. Foto: AP

<pHer er dagens overgangsnyheter fra Premier League.</p

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

KILDER
BBC, Sky Sports, The Times, The Sun, Daily Mirror, Daily Mail, Reuters

(ABC Nyheter): * Juan Sébastian Verón takket nei til et tilbud fra Manchester City som angivelig ville gitt ham en ukelønn på 1,2 millioner kroner. City tilbød Estudiantes 64 millioner kroner for veteranen. Véron sa nei på flekken. (Reuters/Daily Mail)

* Arsenal skal ha i tankene et bud på drøyt 80 millioner kroner for West Hams Carlton Cole. Det avhenger av om Nicklas Bendtner, som skal testes på fredag, er ute i ytterligere to måneder. – I så fall må vi definitivt kjøpe noen. Sjansen for at vi gjør det, er 50-50, sier manager Arsène Wenger. (The Sun)

* Nemanja Vidic avkrefter at han er kommet på kant med Sir Alex Ferguson. Ferguson kalte i går overgangsryktene rundt Vidic for «tabloid oppspinn». Men serberens fremtid i Manchester United skal være usikker: Ifølge Mirror planlegger klubben et salg for rundt 250 millioner kroner. (The Sun/Daily Mirror)

* Liverpool har kastet seg inn i jakten på Bordeaux-spiss Marouane Chamakh, som tidligere har vært ønsket av Arsenal. Klubben skal ha vært i samtaler med representanter for spilleren i går – med sikte på å komme til enighet om en fremtidig kontrakt. Overgangsbudsjettet for januar giver ikke brød; det begrenser seg til 14 millioner kroner. (Daily Mail)

* Liverpool har avslått et bud fra Birmingham på Ryan Babel. Budet på drøyt 80 millioner kroner ligger snaut 30 millioner under kantspillerens prislapp. (Daily Mirror)

* Tottenham er foreløpig siste påmeldte klubb i jakten på Sampdoria-spissen Giampaolo Pazzini. Også Chelsea og Manchester City er interesserte. Men skal et Spurs-bud bli aktuelt, må først Roman Pavljutsjenko selges. Pazzini har en prislapp på 200 millioner kroner. (Daily Mirror)

* Bolton vil selge sin midtstopper Gary Cahill for 140 millioner kroner, og skal ha tilbudt ham til Manchester United og Manchester City. Pengene skal gjøres tilgjengelig for den nye manageren – ventelig den nåværende Burnley-sjefen Owen Coyle – til nye innkjøp. (Daily Mirror)

* Manchester United og Arsenal kjemper en ny kamp om et stortalent fra Cardiff, som de gjorde det om Aaron Ramsey. Nå er det midtstopperen Adam Matthews (17) som er målet. (The Sun)

* Et annet talent, Fran Mérida, kan være på vei bort fra The Gunners. Kontrakten går ut til sommeren, og Atlético Madrid har uttrykt interesse. (The Times)

* Miguel Veloso er tilbake på Tottenhams ønskeliste. Sporting-spilleren skal også være ønsket av Barcelona. (The Times)

* Marlon Harewood kan være på vei tilbake til gamleklubben West Ham fra Aston Villa. West Ham-manager Gianfranco Zola vil styrke angrepet. (Daily Mail)

* Blackburns Benni McCarthy har ytret ønske om å bli solgt – og kan få det oppfylt. Klubben vil lytte til tilbud, men har ennå ikke fått noen. (The Sun)

* Maynor Figueroa kan bli solgt fra Wigan, mens manager Roberto Martínez har utpekt Sporting Gijons Roberto Canella som en mulig erstatter. (Daily Mirror)

Personvernpolicy