Meny

Kan bli Bond-regissør

Den oscarvinnende regissøren Sam Mendes skal være aktuell for å regissere den neste Bond-filmen, melder underholdningsavisen Variety. Foto: AP / Scanpix.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Oscarvinnende regissør er i forhandlinger om neste Bond-oppdrag.

Filmstudioet MGM nekter å bekrefte det, men ryktene sier at Sam Mendes skal regissere den neste Bond-filmen, melder underholdningsavisen Variety.

Med en bakgrunn fra det engelske teatermiljøet brakdebuterte Mendes som regissør med oscarvinneren «American Beauty» fra 1999.

Han gjorde senere suksess i 2008/2009 med filmadapsjonen av Richard Yates' bok «Revolotionary Road». Bond-skuespiller Daniel Craig har tidligere samarbeidet med Mendes i gangsterdramaet «Road to Perdition».

Det har lenge vært usikkerhet rundt den neste Bond-filmen, blant annet fordi filmstudioet MGM er inne i en økonomisk krise.

I november i fjor la de seg selv ut for salg, noe som betyr at rettighetene til James Bond kan bli kjøpt opp av et annet selskap.

Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus