Kan bli Bond-regissør

Den oscarvinnende regissøren Sam Mendes skal være aktuell for å regissere den neste Bond-filmen, melder underholdningsavisen <a href="http://www.variety.com/article/VR1118013365.html?categoryid=13&cs=1&nid=2562&utm_source=twitterfeed&utm_medium=twitter&utm_campaign=Feed%3A+variety%2Fheadlines+(Variety+-+Latest+News)&utm_content=Twitter">Variety</a>. Foto: AP / Scanpix.
Den oscarvinnende regissøren Sam Mendes skal være aktuell for å regissere den neste Bond-filmen, melder underholdningsavisen Variety. Foto: AP / Scanpix.

<pOscarvinnende regissør er i forhandlinger om neste Bond-oppdrag.</p

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Filmstudioet MGM nekter å bekrefte det, men ryktene sier at Sam Mendes skal regissere den neste Bond-filmen, melder underholdningsavisen Variety.

Med en bakgrunn fra det engelske teatermiljøet brakdebuterte Mendes som regissør med oscarvinneren «American Beauty» fra 1999.

Han gjorde senere suksess i 2008/2009 med filmadapsjonen av Richard Yates' bok «Revolotionary Road». Bond-skuespiller Daniel Craig har tidligere samarbeidet med Mendes i gangsterdramaet «Road to Perdition».

Det har lenge vært usikkerhet rundt den neste Bond-filmen, blant annet fordi filmstudioet MGM er inne i en økonomisk krise.

I november i fjor la de seg selv ut for salg, noe som betyr at rettighetene til James Bond kan bli kjøpt opp av et annet selskap.