Sikret norsk håndballseier

Landslagssjef Robert Hedin var fornøyd med dagens innsats mot Sverige. Foto: Scanpix
Landslagssjef Robert Hedin var fornøyd med dagens innsats mot Sverige. Foto: Scanpix

<pKjærkommen håndballseier mot Sverige lover godt for EM.</p

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Steinar Ege storspilte mellom stengene og hjalp Norge til 24-20-seier over Sverige i landslagsturneringen i håndball tirsdag.

Deilig å slå Sverige

Norge vant alle sine tre kamper i turneringen og viser god form foran EM i slutten av januar. Landslagssjef Robert Hedins mannskap hadde en ledelse på fem mål (15-10) ved pause, men lot svenskene komme tettere innpå i annen omgang. De kuttet ledelsen til to mål, men nærmere kom ikke Sverige. Det var mye takket være en god Steinar Ege.

– Det er skjønt å slå Sverige. Vi gjorde en bra første omgang. Vi hadde litt problemer med 5-1-forsvaret deres, men løste det bedre etter hvert. Forsvaret var veldig bra, og Steinar Ege var veldig, veldig bra, sa Hedin til TV 2 Zebra etter kampen.

Ege Norges beste spiller

Kristian Kjelling syntes Norge viste gode takter mot svenskene. Han roste også Ege.

– Til tider var det kjempebra, men så surret vi en periode. Men heldigvis hadde vi Steinar bakerst, sa Kjelling til TV 2 Zebra.

Håndballgutta skal spille en ny turnering i Danmark til helgen som ledd i EM-oppkjøringen. De møter Tsjekkia fredag, Danmark lørdag og Slovenia søndag. Siste test før EM blir mot Sverige i Oslo Spektrum 16. januar.

EM arrangeres i Østerrike 19.-31. januar

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus