Meny

Vidic på vei ut?

På vei vekk? Spekulasjonene rundt Nemanja Vidic fortsetter. Igjen er det Real Madrid som nevnes. (Foto: Scanpix)

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Spekulasjonene rundt Nemanja Vidic fortsetter etter hans fravær i kampen mot Leeds søndag.

Bakgrunnen for spekulasjonene denne gang er at Vidic måtte kaste inn håndkledet i siste minutt før kampen mot Leeds søndag. Vidic mente selv han ble skadet under oppvarmingen, noe Ferguson tilsynelatende ikke er enig i.

Samtidig blir det, i følge The Times, hevdet att Vidic krever økt lønn fra i overkant av 700 000 kroner i uka til over en million kroner pr. uke. Hans kontrakt varer frem til 2012.

The Times hevder videre at Ferguson frykter at Vidic benytter uenigheten til å få til en overgang til Real Madrid og at spilleren ikke lengre ønsker å spille for Manchester United.

Avisen har snakket med en av spillerens rådgivere, Paolo Fabbri, som sier at han ikke vet om noen ny skade og at Vidic ønsker å spille for klubben så lenge de vil ha han.

Det er tidligere rapportert at konen til Vidic er misfornøyd med å bo i Manchester og lengter etter varmere strøk. Også livsstilen på de britiske øyer synes å være et problem for Vidic. I et intervju med et russisk fotballmagasin skal han ha uttalt:

- Her har de ikke tid til å nyte livet. Folk snakker bare med hverandre under lunsjpausen. Om ettermiddagen drar de hjem for å se på TV, legge seg tidlig og stå opp tidlig neste dag for å dra på jobb.

Morgendagens batalje mellom Manchester United og Manchester City i Ligacupen vil muligens gi noen svar på hvordan forholdet mellom Ferguson og Vidic står. Etter ydmykelsen mot Leeds blir det uansett viktig for United å vinne igjen, og at Vidic er en god man å ha i forsvaret kan ingen være uenig i.

Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus