Meny

- Liverpool nær argentinsk stjerne

NÆR LIVERPOOL: Den argentinske landslagsspilleren Maxi Rodríguez kan bli klar for Liverpool før helgen. Foto: Reuters

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Maxi Rodríguez kan bli klar i løpet av uken.

Etter en fryktelig høst har Liverpool endelig begynt å vinne kamper igjen – og plutselig er det bare fire poeng opp til den essensielle 4. plassen i Premier League.

Nå kan en ny opptur være i emning:

Klubben er nær ved å hente Atlético Madrids argentinske landslagsspiller Maxi Rodríguez (29).

– Sjansene for en overgang er store, sier spillerens agent, Jürgen Milewski, ifølge Liverpool Echo. Lokalavisen er kjent for å ha nære bånd til «the Reds» og har god tilgang til det som skjer i de innerste kretser på Anfield.

På lån i første omgang

Rodríguez’ kontrakt med Atlético går ut til sommeren, og klubben håper å få solgt ham før han kan gå gratis som Bosman-spiller. Det er imidlertid usannsynlig.

Ifølge Daily Mirror ønsker Liverpool i første omgang en låneavtale med varighet frem til sommeren, for deretter å hente ham på permanent basis.

Klubben håper å få midtbanemannen klar før helgen, men må forvente konkurranse fra flere klubber.

Dossena og Voronin på vei ut

Også Boca Juniors og Tottenham skal være interessert i Rodríguez. Ifølge Daily Mail vurderer Spurs å tilby et utlån av David Bentley som del av en mulig avtale. Men Liverpool er favoritt til å vinne racet, og skal selv være trygge på å få spilleren i havn.

Mens Rodríguez er på vei inn, er opprenskningen i Liverpools spillerstall godt i gang. Både Andrea Dossena og Andrej Voronin er på vei ut dørene på Anfield.

Voronin er nær en overgang til Dinamo Moskva, mens Dossena i går var i samtaler med Napoli. Også Juventus skal være interessert i backen.

Det har også vært ryktet at midler fra en Dossena-avgang skal brukes til å hente den norske landslagskometen Erik Huseklepp fra Brann.

Både Voronin og Dossena forventes å bli solgt innen kort tid.

Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus