- Liverpool nær argentinsk stjerne

<strong>NÆR LIVERPOOL:</strong> Den argentinske landslagsspilleren Maxi Rodríguez kan bli klar for Liverpool før helgen. Foto: Reuters
NÆR LIVERPOOL: Den argentinske landslagsspilleren Maxi Rodríguez kan bli klar for Liverpool før helgen. Foto: Reuters

<pMaxi Rodríguez kan bli klar i løpet av uken.</p

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Etter en fryktelig høst har Liverpool endelig begynt å vinne kamper igjen – og plutselig er det bare fire poeng opp til den essensielle 4. plassen i Premier League.

Nå kan en ny opptur være i emning:

Klubben er nær ved å hente Atlético Madrids argentinske landslagsspiller Maxi Rodríguez (29).

– Sjansene for en overgang er store, sier spillerens agent, Jürgen Milewski, ifølge Liverpool Echo. Lokalavisen er kjent for å ha nære bånd til «the Reds» og har god tilgang til det som skjer i de innerste kretser på Anfield.

På lån i første omgang

Rodríguez’ kontrakt med Atlético går ut til sommeren, og klubben håper å få solgt ham før han kan gå gratis som Bosman-spiller. Det er imidlertid usannsynlig.

Ifølge Daily Mirror ønsker Liverpool i første omgang en låneavtale med varighet frem til sommeren, for deretter å hente ham på permanent basis.

Klubben håper å få midtbanemannen klar før helgen, men må forvente konkurranse fra flere klubber.

Dossena og Voronin på vei ut

Også Boca Juniors og Tottenham skal være interessert i Rodríguez. Ifølge Daily Mail vurderer Spurs å tilby et utlån av David Bentley som del av en mulig avtale. Men Liverpool er favoritt til å vinne racet, og skal selv være trygge på å få spilleren i havn.

Mens Rodríguez er på vei inn, er opprenskningen i Liverpools spillerstall godt i gang. Både Andrea Dossena og Andrej Voronin er på vei ut dørene på Anfield.

Voronin er nær en overgang til Dinamo Moskva, mens Dossena i går var i samtaler med Napoli. Også Juventus skal være interessert i backen.

Det har også vært ryktet at midler fra en Dossena-avgang skal brukes til å hente den norske landslagskometen Erik Huseklepp fra Brann.

Både Voronin og Dossena forventes å bli solgt innen kort tid.

Personvernpolicy