- Vieira nær Manchester City

<strong>GJENFORENES MED MANCINI?</strong> Patrick Vieira skal være nær en låneavtale med Manchester City, hvor han i så fall blir gjenforent med sin gamle manager i Inter, Roberto Mancini. Foto: Scanpix
GJENFORENES MED MANCINI? Patrick Vieira skal være nær en låneavtale med Manchester City, hvor han i så fall blir gjenforent med sin gamle manager i Inter, Roberto Mancini. Foto: Scanpix

<pBlir tilbudt nesten 1,4 millioner i uken.</p

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(ABC Nyheter): Patrick Vieira (33) har fått lite spilletid i Inter etter at José Mourinho overtok sjefsstolen fra Roberto Mancini.

Nå kan han imidlertid bli reddet fra benketilværelsen: Mancini vil hente sin gamle spiller til Manchester City.

I dag skriver flere engelske aviser at City-manageren ønsker en seks måneder lang låneavtale for Vieira – og mye tyder på at den kommer i havn i løpet av de nærmeste dagene.

– Kan debutere mandag

City var i samtaler i går kveld i håp om å hente den tidligere Arsenal-kapteinen. Ifølge The Times håper klubben å få ham klar til mandagens Premier League-møte med Blackburn.

Mens det i første omgang er snakk om en låneavtale, kan overgangen bli gjort permanent til sommeren hvis det klaffer for alle parter.

The Guardian skriver at Vieira vil bli tilbudt 150.000 pund – i underkant av 1,4 millioner kroner – i uken for å spille for Manchester City.

Franskmannen ble en legende i Arsenal, hvor han spilte fra 1996 til 2005 og vant tre ligatitler, før han dro til Juventus. Ferden gikk videre til Inter året etter.

Flere Inter-spillere aktuelle

En eventuell Vieira-overgang til City vil være et åpenbart steg for Roberto Mancini mot å sette sitt eget preg på laget. Det neste kan bli å hente en forsvarsspiller fra Italia.

City sliter med skader i de bakre rekker, og i januar er Kolo Touré borte for å spille Afrikamesterskapet med Elfenbenskysten. Å hente en forsvarer skal være managerens førsteprioritet.

Blant spillerne Mancini skal være interessert i, er Iván Cordoba og Cristian Chivu, som begge spiller i gamleklubben Inter.

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus