Ferguson svinger øksen

<strong>RASENDE:</strong> Sir Alex Ferguson varsler vrakinger etter cupfiaskoen mot Leeds. Men Manchester United-manageren slipper straff for uttalelsene om dommer Chris Foy. Foto: EPA
RASENDE: Sir Alex Ferguson varsler vrakinger etter cupfiaskoen mot Leeds. Men Manchester United-manageren slipper straff for uttalelsene om dommer Chris Foy. Foto: EPA

<pVraker flere etter cupfiaskoen mot Leeds.</p

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(ABC Nyheter): Sir Alex Ferguson var rasende etter at Manchester United tapte hjemme mot Leeds, ligasystemets 45. øverste lag, i FA-cupen søndag.

Som så ofte tidligere etter et tap gikk han hardt ut mot dommerteamet, og kritiserte det for å ha lagt til for få minutter – et type utspill som ofte tolkes som en taktisk manøver for å skjerme egne spillere.

Men denne gangen må også noen av spillerne betale.

Ferguson varsler at flere av dem som var involvert i fiaskoen, vrakes i morgendagens ligacupmøte med Manchester City.

– Bare Valencia var god

– Man må raskt komme over slike resultater. Vi har en semifinale på onsdag, og flere av spillerne som var på banen mot Leeds, kommer ikke til å spille, sier han ifølge Manchester Evening News.

– Man må vurdere prestasjonen, og deretter sørge for at vi er klare til onsdag. Jeg hadde et lag i tankene, men det kan bli en endring eller to nå, sier Ferguson.

Han startet med flere unggutter, men med spillere som Wayne Rooney og Dimitar Berbatov på banen hele kampen ble ingen imponert over at nullen i målprotokollen aldri sprakk.

– Jeg synes ikke noen av dem kan si de spilte godt. Bare Antonio Valencia da han kom inn og vi til slutt fikk gitt ham ballen, hvilket tok omtrent ti minutter. Bare han kan si at han hadde en god dag, sier Ferguson.

Slipper straff

United-manageren fikk imidlertid en opptur i går: Han slipper straff for utbruddet mot dommer Chris Foy etter kampen.

Foy la til fem minutter. Det anså Ferguson som «en fornærmelse». Men det engelske fotballforbundet (FA) mente kommentaren var på riktig side av streken, skriver The Guardian.

Ferguson har en betinget straff for de kraftige uttalelsene om Alan Wiley i høst, og risikerte utestengelse i to kamper.

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus