Meny

- Mancini vet hva han vil

Fast grep: Etter Mancinis inntreden har Shay Given sluppet å hente baller ut av eget nett. (Foto: Scanpix)

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Shay Given er imponert over måten Mancini jobber med det defensive spillet.

Roberto Mancini står på tre kamper med tre seire og null baklengsmål. Keeper Shay Given mener den nye manageren har strammet opp hele laget defensivt.

- Han har terpet mye på den defensive biten, og da ikke bare meg og forsvarsspillerne, men også de som spiller framme. Mancini har en annen måte å tenke på når det gjelder bevegelser uten ball, sier den solide sisteskansen i følge Sky Sports.

Da nyheten om Mark Hughes avgang ble kjent, begynte ryktene om Givens fremtid å versere. Flere medier meldte at keeperen truet med å forlate klubben som følge av Hughes avgang. Nå har uansett pipa fått en annen låt, og iren har latt seg imponere på den relativt kort tiden Mancini har sittet i sjefstolen.

- Han er veldig klar på hva han vil med laget, det liker jeg. Ingen kan argumentere mot mannens CV. Han gjorde det veldig bra med Inter, og var en dyktig spiller. Det må han respekteres for, sier Given.

Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus