Ancelotti har tro på unggutten

<p><strong>Får ansvaret:</strong> I Didier Drogbas fravær i januar må Daniel Sturridge (bildet) finne veien til nettmaskene for serielederen. (Foto: Scanpix)</p><p> </p>
Får ansvaret: I Didier Drogbas fravær i januar må Daniel Sturridge (bildet) finne veien til nettmaskene for serielederen. (Foto: Scanpix)  

<pDaniel Sturridge får et stort ansvar når Afrikamesterskapet starter.</p

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Chelsea er en av klubbene som «rammes» hardest når de afrikanske landene skal gjøre opp seg i mellom i januar. Den viktigste brikken i det offensive spillet for serielederen, Didier Drogba, forsvinner sammen med blant andre Michael Essien og Salomon Kalou.

Det skulle man tro ga Carlo Ancelotti en utfordring med å komponere et slagkraftig lag, men italieneren mener Daniel Sturridge er mannen som kan fylle Drogbas sko. Unggutten scoret to ganger mot Watford i FA-cupen og manageren er overbevist om at han er god nok.

- Uten Drogba er det viktig å ha Sturridge i form. Det viste han mot Watford, da spilte han veldig bra. For han er det viktig å spille gode kamper, det gir han mye selvtillit. Han har gode kvaliteter og et stort potensiale. Det tror jeg han får vist i januar, sier Ancelotti til Premier Leagues hjemmesider.

Ancelotti har tydeligvis funnet ut av viktigheten av FA-cupen for engelske supportere, og er glad laget hans gikk videre.

- Spillerne mine vet hvor viktig denne turneringen er for fansen og dette landet. Vi vil gjøre vårt beste og komme til finalen som vi gjorde i fjor.

Neste hinder på veien mot finalen for de London-laget er Preston.

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus