Meny

Tog knuste hotell

Krasjen førte til en del forsinkelser og kaos på togstasjonen, men ingen ble alvorlig skadet. Foto: AFP PHOTO/LEHTIKUVA/Antti Aimo-Koivisto.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Flere togvogner braste inn i et hotell på jernbanestasjonen i Helsingfors i dag tidlig. Ingen ble alvorlig skadet.

Toget hadde lav fart, men da det skulle bremse ned og rygge inn til jernbanestasjonen i Helsingfors slet fire av vognene seg fra resten av toget. De rullet inn på stasjonen og braste rett inn i veggen på Holiday Inn-hotellet.

De rundt 40 gjestene på hotellet ble evakuert av frykt for at bygningen skulle rase sammen, ifølge HBL.fl.

Hverken personalet på det ellers tomme toget eller gjestene på hotellet skal ha blitt alvorlig skadet.

- Hell i uhell var at toget var tomt. Om det hadde vært passasjerer ombord ville noen ha omkommet, sier brannmester Kalle Taipalinen til HBL.

En av de tre jernbaneansatte som var om bord i toget, fikk mindre skader i en hånd, opplyser Finlands statsbaner VR. Ulykken skapte kaos i toggangen inn til og ut fra Helsingfors’ sentralstasjon midt i den travleste morgentrafikken.

Slik så det ut på togstasjonen. Foto: AFP PHOTO/LEHTIKUVA/Antti Aimo-KoivistoSlik så det ut på togstasjonen. Foto: AFP PHOTO/LEHTIKUVA/Antti Aimo-Koivisto

Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus