Meny

Lund Svindal står over Zagreb-renn

Aksel Lund Svindal under rennet i Val Badia. Foto: REUTERS/Max Rossi.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Aksel Lund Svindal står over onsdagens slalåmrenn i Zagreb.

Etter sykdomsplager i Bormio har Kjeller-gutten bestemt seg for å ta noen dagers pause for å bli 100 prosent klar for en lang, hektisk periode med store renn både i verdenscupen og ikke minst OL i Vancouver.

Truls Ove Karlsen og Lars Elton Myhre blir norske deltakere i ettermiddagsrennet i Zagreb. Aksel Lund Svindal stiller til start i storslalåmrennet i Adelboden 9. januar. Det gjør også Kjetil Jansrud, Leif Kristian Haugen og Truls Ove Karlsen.

På kvinnesiden er 18-åringene Lotte Smiseth Sejersted og Mona Løseth klar for fartsrenn i Haus im Ennstal. Smiseth Sejersted deltar i begge utforrennene, mens Løseth for første gang deltar i et super-G-renn i verdenscupsammenheng. (©NTB)

Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus