Meny

Idrettshall, samfunnshus og klubbhus brant ned

Slik så det ut kort tid etter meldingene om brann i Balsfjordhallen kom. (Foto: Jens-Olav Løvlid)

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Balsfjordhallen med idrettshall, samfunnshus og klubbhus brant sent søndag kveld ned på Storsteinnes i Troms.

Brannen startet ved 21.30-tiden, og politiet ble varslet klokken 21.50. En halvtime senere begynte tak og vegger å falle sammen, opplyser vitner på stedet til Nordlys.no.

– Opplysninger fra stedet tyder på at det ikke er folk i bygget, er alt operasjonssentralen i Troms politidistrikt kunne opplyse ved 22-tiden.

Brannvesenet i Troms og politiet bekreftet senere at det ikke var folk inne i bygningen under brannen.

Balsfjordhallen på Moan på Storsteinnes huser både idrettshall, samfunnshus og klubbhus.

Røyk og gass fra brannen gjorde at naboene i boligfeltet rundt hallen måtte evakueres, og rådhuset ble åpnet for overnatting.

– Det er et tett bebygd område. Jeg vet ikke hvor mange som bor der, kanskje rundt 100 mennesker, og vi vil fortløpende vurdere om de skal overnatte i rådhuset, sa Balsfjord-ordfører Gunda Johansen.

16 brannmannskaper bisto i slokkingen av brannen. En av konsekvensene ble at en skole i nærheten måtte holdes stengt mandag.

– Det har vært 15 minusgrader, så kaldt at slangekoblinger og strålerør fryser. I tillegg hadde bygningen høye vegger, noe som gjorde at det var vanskelig å komme til brannkilden, sier utrykningsleder i Balsfjord brannvesen, Hans Hugo Henriksen.(©NTB)

Takk for at du abonnerer

Motta våre nyheter via Messenger

Jeg godtar brukvervilkårene
Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus