Meny

Brannalarm fører til togkaos på Østlandet

Brannalarm fører til togkaos på Østlandet

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

All togtrafikk stanset opp på Oslo S.

- Vi fikk melding om alarmen klokken 19.59, og vi har nå folk på stedet. Det er ikke tegn til røyk, og vi har identifisert hvilken enhet som gikk av, sier Morten Haglund, fungerende vaktkommandør i Oslo brann- og redningsetat, til VG Nett.

Informasjonssjef i NSB forteller at det var full stans i all togtrafikk i en halvtime.

- Klokken 20.03 gikk brannalarmen på Oslo S. Det medførte at Jernbaneverkets togledelse og NSBs driftoperativt senter ble evakuert. Dette medførte at all togtrafikk ble stanset opp. Det varte en halvtime til klokken 20.35. Da fikk man bemanning på plass igjen, sier Åge-Christoffer Lundeby i NSB til ABC Nyheter.

Den midlertidige stansen i togtrafikken forårsaker videre forsinkelser utover kvelden.

- Det vil føre til forsinkelser en tid fremover. Det vil gradvis blir mindre, og vi håper at mesteparten er borte om 3-4 timer.

Lundeby beklager overfor passasjerene, men understreker at dette var en situasjon man måtte ta på alvor.

- Vi håper at det ikke blir noe mer utover nå. Det er selvfølgelig beklagelig at slikt skjer, men man må ta sånne brannalarmer på alvor, sier Lundeby.

Takk for at du abonnerer

Motta våre nyheter via Messenger

Jeg godtar brukvervilkårene
Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus