Meny

Vellykket operasjon for Raphaël Poirée

Skiskyttertreneren Raphaël Poirée gjennomgikk lørdag en vellykket nakkeoperasjon. Foto: Scanpix

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Skiskyttertreneren Raphaël Poirée gjennomgikk lørdag en vellykket nakkeoperasjon ved Haukeland universitetssjukehus.

Franskmannen, som er en av de mestvinnende skiskytterne på 2000-tallet, pådro seg alvorlige skader da han veltet med en firehjuling, såkalt ATV, hjemme i Eikelandsosen i Hordaland 28. desember.

Les også: Fortsatt alvorlig for Poirée

Han ble fraktet til Haukeland universitetssjukehus der han er blitt operert flere ganger. Søndag formiddag meldte sykehuset at Poirée ble operert på nytt lørdag. Tilstanden hans er fortsatt alvorlig, men stabil.

– Raphaël Poirée ble i går operert for en nakkeskade. Operasjonen betraktes som teknisk vellykket. Legene ved nevrokirurgisk avdeling følger nå nøye hans videre utvikling, skriver sykehuset i en pressemelding.

Poirée er gift med den tidligere norske skiskytterstjernen Liv Grete Skjelbreid Poirée. Familien ønsker foreløpig ikke å gi intervjuer om saken.

Franskmannen la opp som aktiv skiskytter i 2007. Han er inne i det norske trenerteamet, med ansvar for juniorkvinnene. Olivier Gonon, en nær venn av Poirée, opplyste til nyhetsbyrået AFP onsdag at Poirée kan bevege armer og bein.

– Han er tøff, men det har vært en påkjenning, og han er trøtt, la han til. (©NTB)

Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus