Meny

62-åring løslatt etter avhør

FUNNET DØD: Kvinnen ble funnet død i sin leilighet fredag. (Foto: Scanpix)

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Den 62 år gamle mannen som er pågrepet og siktet i forbindelse med dødsfallet til en 54 år gammel kvinne i Trondheim fredag, er løslatt av politiet.

Mannen ble løslatt etter avhør lørdag. Siktelsen opprettholdes inntil videre, men vil bli fortløpende vurdert, opplyser politiet, som ikke har funnet grunnlag for varetektsfengsling.

Den foreløpige obduksjonen av kvinnen viser at kvinnen ikke er blitt utsatt for ytre skader som kan settes i sammenheng med dødsfallet.

Politiet har foreløpig ikke funnet noen entydig dødsårsak.

– Vi holder på med vitneavhør av naboer og av andre, og håper å bli ferdig med dette i løpet av dagen, sa etterforskningsleder Geir Olav Granbo til NTB lørdag formiddag.

Samboer siktet

Den 62 år gamle mannen ble lørdag formiddag pågrepet i forbindelse med dødsfallet. Mannen bodde i samme leilighet som kvinnen og er siktet for legemsbeskadigelse med døden til følge.

Det var 62-åringen som varslet om hendelsen.

– Han ringte AMK og fortalte at han hadde funnet samboeren sin død. De varslet så oss, sa Granbo til NTB fredag.

Erkjenner ikke straffskyld

Politiet har opplyst at det ikke skal ha vært fest i den aktuelle leiligheten. Etter det VG Nett erfarer, var det tekniske funn i parets leilighet som førte til siktelsen mot 62-åringen.

Mannens forsvarer, Kari Messelt Ekker, hadde lørdag ettermiddag ikke snakket med sin klient, men opplyser til NTB at han ikke erkjenner straffskyld. Ekker skulle ha en samtale med 62-åringen senere samme dag.

(©NTB)

Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus