Fortsatt ukjent dødsårsak

<p>Her forlater teknikere fra politiet leiligheten etter å ha forseglet den. Årsaken til dødsfallet i Trondheim er fortsatt ukjent. (Foto: Scanpix). </p>
Her forlater teknikere fra politiet leiligheten etter å ha forseglet den. Årsaken til dødsfallet i Trondheim er fortsatt ukjent. (Foto: Scanpix).

<pObduksjonen av den 54 år gamle kvinnen som fredag ble funnet død i en leilighet i Trondheim, viser at kvinnen ikke har blitt utsatt for ytre skader som kan settes i sammenheng med dødsfallet. </p

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Politiet har foreløpig ikke funnet noen entydig dødsårsak.

– Vi holder på med vitneavhør av naboer og av andre, og håper å bli ferdig med dette i løpet av dagen, sier etterforskningsleder Geir Olav Granbo til NTB lørdag formiddag.

Til Adresseavisa sier politiadvokat Heidi Melø ved Sør-Trøndelag politidistrikt følgende om mulige teorier for hvorfor kvinnen døde.

- Vi har snakket med de sakkyndige, og det er ingen tegn til ytre skader som kan settes i forbindelse med dødsfallet.

Nå avventer politiet obduksjonsrapporten.

- Vi vil få en endelig obduksjonsrapport som vil gå mer i dybden og som kan si oss noe mer etter hvert, svarer Melø.

Fredag ble en 62 år gammel mann siktet og pågrepet i forbindelse med dødsfallet. Mannen bodde i samme leilighet som kvinnen, og er siktet for legemsbeskadigelse med døden til følge.

– Vi vil vurdere fortløpende hvorvidt det er aktuelt med varetektsfengsling, sier Granbo, og legger til at dette trolig blir avklart i løpet av lørdagen. En eventuell endring av siktelsen vil også vurderes fortløpende.

- Vi fortsetter arbeidet utover dagen med vitneavhør og tekniske undersøkelser, sier politioverbetjent Geir Olav Granboe ved Sør-Trøndelag til Adresseavisa.

Siktede har ifølge Adresseavisa gitt politiet en forklaring som innebærer at han ikke erkjenner straffskyld.

Mannens forsvarer, Kari Messelt Ekker, hadde lørdag ettermiddag ikke snakket med sin klient, men opplyser til NTB at han ikke erkjenner straffskyld for forholdet. Ekker skulle ha en samtale med 62-åringen senere samme dag.

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus