To skadd etter voldsepisode

<p>To menn ble skadd  i en voldsepisode i en leilighet i Oslo sentrum fredag ettermiddag. (Foto: Heiko Junge / Scanpix). </p>
To menn ble skadd i en voldsepisode i en leilighet i Oslo sentrum fredag ettermiddag. (Foto: Heiko Junge / Scanpix).

<pTo menn på omkring 30 år ble skadd i en voldsepisode på Tøyen i Oslo fredag. Den ene ble stukket i halsen, mens den andre ble slått i hodet. Ingen av dem er livstruende skadd.</p

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Oslo (NTB): Mannen som ble skadd i halsen, er operert på Ullevål universitetssykehus.

– Vi vet ikke om han ble stukket med en kniv eller en knust flaske. Den andre har fått skader i hodet, blant annet en brukket kjeve, og skal opereres lørdag, sier vaktleder ved Sentralvakta i Oslo, Oddleif Sveinungsen, til NTB.

Politiet fikk melding om rop og mye skrik i en leilighet klokken 15.37. Begge mennene var i leiligheten da politiet kom fram.

Politiet prøver nå å få klarhet i hva som har skjedd.

– Det er for tidlig å si om flere kan ha vært involvert. Ingen av de to har vært i stand til å snakke med oss ennå, men de skal avhøres lørdag, sier Sveinungsen. (©NTB)

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus