Tror hun er kidnappet

Fire år gamle Maryam har vært savnet siden nyttårsaften. (Foto: Politiet)
Fire år gamle Maryam har vært savnet siden nyttårsaften. (Foto: Politiet)

<pSvensk politi har i kveld frigitt bilder av fire år gamle Maryam i håp om å finne henne. </p

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Fire år gamle Maryam forsvant nyttårsaften. Politiet har nå frigitt bilder av henne. De er særlig interessert i å komme i kontakt med en kvinne som ble sett i sentrum av Malmø i selskap med et barn rett etter midnatt.

Maryam Ali Abdulhadi er født i september 2005, ifølge opplysningene i politiets pressemelding. Både moren og faren er irakiske, og faren bor i Irak. Maryam har den senere tid bodd hos en av morens søstre.

Maryam ble meldt savnet klokken 00.39 ved Gustavs Adolfs torg hvor hun var sammen med slektninger for å se på fyrverkeriet.

Under hele natten og i morgentimene lette politiet etter henne.

- Vi legger ned betydelige ressurser og leter rundt bostedet og på det stedet hun forsvant. Vi har også avhørt hennes foreldre og andre som var til stede, sa Cindy Schönström-Larsson som jobber i politiet i Skåne tidligere i dag.

Politiet frykter at noen kan ha kidnappet henne fordi hun burde ha blitt funnet etter søket som ble gjort.

– Det har kommet fram visse opplysninger som gjør at vi mistenker lovbrudd. Hva det er, vil jeg ikke gå inn på, sier Charles Nilsson i politiet i Malmö til Aftonbladet.

Maryam var kledd i en rosa jakke, bukser og sko.

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus