Mistenkelig dødsfall i Trondheim

<pEn kvinne ble funnet død i en leilighet i Trondheim. En mann er tatt inn til avhør.</p

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

En kvinne ble fredag formiddag funnet død i en leilighet i Trondheim. Politiet skal avhøre en mann i forbindelse med dødsfallet.

– Vi anser dette for å være et mistenkelig dødsfall og har innledet etterforskning, opplyser operasjonsleder Birgit Monsås i Sør-Trøndelag politidistrikt til NTB.

Ifølge Adresseavisens nettutgave har åstedsgranskere fra politiet arbeidet inne i leiligheten i løpet av fredagen. Politiet ble varslet om saken klokken 10.03.

– Det er ingenting som tyder på bruk av vold. Det er heller ikke noe som tilsier at det skal ha vært fest i den aktuelle leiligheten i løpet av natten, sier innsatsleder Geir Hilmarsen i politiet til adressa.no.

– En kvinne ble funnet død i en leilighet i Fossegrenda i Trondheim, og vi har tatt med en mann til avhør. Han blir avhørt i løpet av ettermiddagen. Nå har vi krimteknikere på stedet, sier operasjonsleder Monsås.

Politiet vil ikke gi flere opplysninger om dødsfallet før klokken 18 fredag.

– Vi har innledet teknisk og taktisk etterforskning, og utover dette kan jeg ikke si mer nå, sier Monsås.


Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus