Meny

Magne Simonsen til Molde

Magne Simonsen fortsetter i Eliteserien. Nå skal han spiller for Molde i fire år. (Foto: Scanpix).

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Lyns juvel fortsetter i Eliteserien med Molde FK. Ungutten har skrevet under en fireårskontrakt.

(ABC Nyheter): Anvendelige Mange Simonsen forlater Lyn til fordel for Molde FK. Det bekreftes i dag på hjemmesidene til romsdalsklubben.

– Det har lenge vært klart at spilleren ville til Molde. Vi har vært enige om det en stund, men det har vært utfordringer i forhold til Lyn på grunn av den situasjonen osloklubben har vært i, sier administrerende direktør i Molde, Tarje Nordstrand Jacobsen til klubbens egen hjemmeside.

Jacobsen er svært glad for at overgangen er i boks. Det har lenge vært spekulert i at Simonsen ville forsvinne til årets sølvvinner i Eliteserien.

- Vi er nå veldig glad for at alt har ordnet seg og at vi har sikret oss en av landets beste unge spillere. Dette var viktig for oss for å holde bredden og konkurransen i stallen, fortsetter Jacobsen til Moldes egen hjemmeside..

Magne Simonsen har spilt for Lyn siden 2006 og vil delta på Moldes første samling allerede 5. januar.

Lyn reddet i går økonomien og spiller neste sesong i 1. divisjon. Det var lenge usikkert om klubben skulle gå konkurs, men i går falt de siste brikkene på plass for osloklubben.

Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus