Meny

Jente fryktes kidnappet

Svensk politi leter etter en fire år gammel jente som forsvant på nyttårsaften. (Illustrasjonsfoto: Scanpix).

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Fire år gammel svensk jente sporløst forsvunnet nyttårsaften.

(ABC Nyheter): Rett etter midnatt, i den svenske byen Malmö, forsvant en fire år gammel jente fra sin familie. Politiet frykter nå at noen har kidnappet den lille jenta. Det skriver Aftonbladet i dag.

Jenta forsvant like etter midnatt på Gustav Adolfs torg, der hun var sammen med familien for å se på fyrverkeriet.

Under hele natten og i morgentimene har det blitt lett etter henne. En 40-talls stor politistyrke er satt inn i leting hvor også hunder har blitt tatt i bruk.

- Vi legger ned betydelige ressurser og leter rundt bostedet og på det stedet hun forsvant. Vi har også avhørt hennes foreldre og andre som var til stede, sier Cindy Schönström-Larsson som jobber i politiet i Skåne.

Politiet frykter at noen kan ha kidnappet henne fordi hun nå burde ha blitt funnet etter søket som er gjort.

– Det har kommet fram visse opplysninger som gjør at vi mistenker lovbrudd. Hva det er, vil jeg ikke gå inn på, sier Charles Nilsson i politiet i Malmö til Aftonbladet.

- Hun burde ha blitt funnet på dette tidspunktet, derfor mistenker vi at hun kan ha blitt utsatt for en kriminell handling. Dersom hun fortsatt befinner seg utendørs, er det viktig at vi finner henne så raskt som mulig ettersom hun i så fall er nedkjølt, sier Cindy Schönström-Larsson i Skåne-politiet til Dagens

Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus