Livstruende skadd etter slåsskamp i Oslo

SPERRET: Bak disse politisperringene skal slåsskampen ha funnet sted. En mann svever mellom liv og død etter å ha blitt slått med en hammer. Foto: Scanpix.
SPERRET: Bak disse politisperringene skal slåsskampen ha funnet sted. En mann svever mellom liv og død etter å ha blitt slått med en hammer. Foto: Scanpix.

<pPolitiet hadde torsdag ettermiddag fortsatt ikke funnet to menn som skal ha vært involvert i en voldsepisode på Torshov i Oslo onsdag kveld. </p

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

En mann er livstruende skadd etter å ha blitt slått med en hammer.

Det var klokken 20.45 onsdag at politiet fikk melding om en slåsskamp i Nordkappgata på Torshov. En mann pådro seg et åpent kraniebrudd i slåsskampen og ble sendt til Ullevål universitetssykehus for operasjon. Tilstanden til 34-åringen var torsdag livstruende og ustabil, opplyser sykehuset.

Vaktleder Lennart Kyrdalen ved Sentralvakta i Oslo politidistrikt opplyser til NTB at flere vitner er blitt avhørt.

– Vitnene sier at det skal ha vært to menn involvert i slåsskampen i tillegg til den skadde mannen. Begge to skal ha hatt afrikansk utseende. Den ene av dem skal ha vært mer aktiv i slåsskampen enn den andre, og beskrives som en kortvokst, noe tykkfallen mann mellom 25 og 30 år. Han skal ifølge et svensk vitne ha snakket Göteborgsdialekt og noe engelsk, sier Kyrdalen.

Mannen hadde på seg en sort jakke som gikk til hoftene, en hvit lue og en ryggsekk.

– Den andre mannen var rundt 180 centimeter høy og rundt 25-35 år gammel. Han snakket et språk som vitnene ikke forsto, verken norsk, svensk eller engelsk, sier vaktleder Kyrdalen.

Ved 14-tiden torsdag hadde politiet fortsatt ikke pågrepet noen av de to antatte gjerningsmennene. (©NTB)

Personvernpolicy