Advarer om terror på Bali

<p>54 mennesker ble drept da to bomber eksploderte på Bali i 2005. Nå frykter man nye angrep på nyttårsaften. (Foto. Scanpix). </p>
54 mennesker ble drept da to bomber eksploderte på Bali i 2005. Nå frykter man nye angrep på nyttårsaften. (Foto. Scanpix).

<pIndonesiske myndigheter advarer om fare for terrorangrep på turistøya Bali på nyttårsaften, ifølge den amerikanske ambassaden.</p

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Jakarta (NTB-AP): Den amerikanske ambassaden sendte torsdag e-poster til amerikanske borgere i Indonesia og advarte om at guvernøren på Bali frykter et angrep nyttårsaften.

Guvernørens kontor avviser at de har sendt ut noe varsel, men også den australske ambassaden mottok et varsel som turistkontoret på øya distribuerte.

– Vi har ikke sendt noe varsel verken skriftlig eller muntlig. Men ettersom vi på Bali har hatt opplevd to bombeangrep tidligere, må vi være på vakt, sier talsperson Putu Suardika for guvernøren.

Bali har vært rammet av terrorangrep flere ganger, og over 220 personer ble drept i selvmordsangrep i 2002 og 2005. (©NTB)

Personvernpolicy