Avenged Sevenfold-trommis død

Jimmy «The Rev» Sullivan ble bare 28 år gammel. Foto: Jason DeCrow (AP Photo/Scanpix)
Jimmy «The Rev» Sullivan ble bare 28 år gammel. Foto: Jason DeCrow (AP Photo/Scanpix)
Artikkelen fortsetter under annonsen

<pJimmy «The Rev» Sullivan funnet død i sitt hjem i Huntington Beach, California.</p

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

(ABC Nyheter): Trommeslager Jimmy Sullivan i det amerikanske metalbandet Avenged Sevenfold er død, 28 år gammel. Ifølge musikkavisen NME skal han ha dødd av naturlige årsaker.

Offentliggjorde nyheten selv

Det var på bandets offisielle nettsider Avengedsevenfold.com at Avenged Sevenfold selv annonserte den tragiske nyheten for omverden tidlig i går morges. Der hyllet de sin avdøde bandkollega.

«Det er med stor sorg og tunge hjerter at vi forteller dere om at Jimmy «The Rev» Sullivan har gått bort. Jimmy var ikke bare en av verdens beste trommeslagere, men enda viktigere var han vår venn og vår bror. Våre tanker går til Jimmys familie, og vi håper at dere vil respektere deres privatliv gjennom denne vanskelige tiden. Jimmy, du vil alltid være i våre hjerter. Vi elsker deg», skriver de gjenværende bandlemmene.

Blir etterforsket

Selv om det snakkes om en naturlig bortgang skal politimyndighetene i Orange, California, allerede være i gang med etterforskning av det uventede dødsfallet.

Avenged Sevenfold har gitt ut fire studioalbum siden de debuterte i 2001, det siste utgitt i 2007 og de har blant annet vunnet MTV-priser. Bandet har spilt flere ganger i Norge og besøkte blant annet Hovefestivalen i fjor sommer.