Bagatelle gjenåpner neste år

<pRestauranteier Christen Sveaas vil starte et nytt konsept med nytt personale når Bagatelle gjenåpner i løpet av neste år.</p

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

På restaurantens nettside ønsker Sveaas alle kunder velkommen tilbake til Bagatelle i 2010.

– Jeg planlegger å gjenåpne Bagatelle med nytt konsept, ny kjøkkensjef, nye kokker og nytt serveringspersonale i løpet av 2010. Får jeg det til, vil det tilføre ny energi og nye ideer til Restaurant Bagatelle, sier Sveaas.

Kilder i restaurantmiljøet som DN.no har vært i kontakt med, kjenner ikke til at Sveaas har forsøkt å rekruttere nytt personale, og det spekuleres derfor i om han vil hente folk utenfor landets grenser.

I desember forlot stjernekokk Eyvind Hellstrøm restauranten etter 27 år på grunnlag av en konflikt med Sveaas. Alle de ansatte sa også opp jobbene sine, og restauranten måtte stenges midlertidig før jul. (©NTB)

Personvernpolicy