Fàbregas avfeier Spania-ryktene

<strong>TENKER KUN PÅ ARSENAL:</strong> - Jeg har fortsatt mye jeg vil oppnå her, sier Cesc Fàbregas og avfeier ryktene om at en overgang til Barcelona eller Real Madrid kan være aktuell. Foto: AP
TENKER KUN PÅ ARSENAL: - Jeg har fortsatt mye jeg vil oppnå her, sier Cesc Fàbregas og avfeier ryktene om at en overgang til Barcelona eller Real Madrid kan være aktuell. Foto: AP

<p– Jeg har fortsatt mye å oppnå med Arsenal.</p

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Cesc Fàbregas’ betydning for Arsenal kan neppe overvurderes.

På toppen av pasningsferdighetene og spillforståelsen har den lille giganten denne sesongen også tatt steget opp som en stabil målscorer, med ni fulltreffere på 16 ligakamper så langt.

Derfor er det lite som skremmer Arsenal-fansen mer enn de langvarige spekulasjonene om at han kan være på vei til Barcelona eller Real Madrid.

Men her leverer han selv medisin for Gunners-nervene:

– Tenker bare på Arsenal

– Det har vært snakket om det siden i sommer, men jeg tenker bare på Arsenal og hvordan jeg kan hjelpe lagkameratene mine, sier Fàbregas til Marca, ifølge Telegraph.

Arsenal har ikke vunnet et trofé siden FA-cupseieren i 2005, og frykten for at Fàbregas skal forsvinne, skyldes i stor grad titteltørken.

Men den 22 år gamle kapteinen, som debuterte for Arsenal som 16-åring, ser det snarere som en utfordring.

Ute i opptil tre uker

– Jeg er rolig, jeg er veldig glad her i Arsenal og i England, og jeg har fortsatt mye å oppnå her, forteller han.

– Det er alt jeg kan si. Jeg tenker ikke på noe annet.

LES OGSÅ: Fàbregas frelste Arsenal

Fàbregas er for øyeblikket ute med skaden, potensielt i tre uker, som han pådro seg etter å ha senket Aston Villa søndag.

Personvernpolicy