Jakter ukjent drapsmann

<pNå ønsker politiet hjelp fra publikum til å oppklare drapet på Jevnaker. </p

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Politiet ønsker publikums hjelp i jakten på én eller flere gjerningspersoner etter drapet på en 44-åring på Jevnaker i Oppland i dagene rundt julaften.

Den 44-årige mannen ble funnet død i sitt eget hjem søndag.

Funn på åstedet og den foreløpige obduksjonsrapporten, som forelå tirsdag, er grunnlaget for at politiet konkluderer med at de står overfor et drap.

– Av hensyn til etterforskningen ønsker vi ikke å gå inn på hva disse funnene er eller hva obduksjonsrapporten sier om hvordan han ble drept, forteller politiinspektør Petter Solberg i Nordre Buskerud politidistrikt til NTB.

Rundt julaften

Den drepte er 44-årige Lars Erik Dalbu. Politiet dro til mannens bolig søndag, etter å ha mottatt en bekymringsmelding fra foreldrene hans.

Politiet antar at drapet fant sted i dagene rundt julaften, med en usikkerhetsmargin på et par dager. De håper å få bedre svar på dette når den endelige obduksjonsrapporten foreligger.

– Per nå er dette en sak med ukjent gjerningsmann, og det er ikke på det nåværende tidspunkt mulig å trekke noen konklusjon på om det har vært én eller flere gjerningsmenn, sier Solberg.

Ønsker tips

– Det er viktig for oss at publikum som kan ha sett den avdøde i de siste fire-fem dagene før julaften, tar kontakt, sier politiinspektøren.

Både observasjoner av 44-åringen alene eller sammen med andre er av interesse for politiet.

Ifølge Ringerikes Blad var den avdøde i kontakt med foreldrene sine senest 19. desember. (©NTB)

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus