Indonesisk øy rammet av jordskjelv

<p6,7 på Richters skala. </p

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Et jordskjelv med en beregnet styrke på 6,7 har rammet den indonesiske øya Maluku. Det er ikke meldt om omkomne eller skadde, og det er heller ikke sendt ut varsel om fare for tsunami.

Skjelvet som inntraff rett før klokken 16 lokal tid lørdag, hadde episenter under havbunnen rundt 150 kilometer nord for byen Tual i provinsen Maluku, opplyste seismologer. De tilføyde at episenteret lå et godt stykke fra tettbygde områder.

Siden episenteret også lå så dypt som 67 kilometer under havbunnen, var det ikke ventet at skjelvet hadde gjort større skader. Men siden skjelvet inntraff på femårsdagen for kjempetsunamien i 2004, skapte det likevel en viss nervøsitet. (©NTB)

Personvernpolicy