70 personer evakuert etter brann

<pBrann i et tørkestativ førte til at 70 mennesker måtte evakueres fra blokk i Oslo.</p

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Brannen startet i en leilighet i 9. etasje i Drøbakgata 1 like etter klokken 18. Store redningsmannskaper rykket ut til brannstedet, og alle de 60 personene som var hjemme i leilighetene sine i den aktuelle oppgangen, ble evakuert. En knapp time senere hadde brannmannskaper slukket brannen.

To personer ble kjørt til Ullevål universitetssykehus, og en ble sendt til legevakta. Alle tre skal ha befunnet seg inne i den leiligheten hvor det begynte å brenne. Brannen skal ikke ha spredd seg til andre leiligheter.

– Vi vet foreløpig ikke hvor stort skadeomfanget er. Vi vet heller ikke når de evakuerte kan returnere til leilighetene sine. Det er en del røyk i bygget fortsatt, og, sier operasjonsleder Marianne Grinaker i Oslo politidistrikt til NTB.

Årsaken til brannen er ikke kjent, men ifølge VG Nett skal den ha startet i et tørkestativ. (©NTB)

Personvernpolicy