Er George verdens største hund?

<pGeorge er fire år gammel, veier 110 kilo og måler 220 centimeter fra snute til hale.</p

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Nå prøver George og eieren David Nasser å få godkjent sin grand danois som verdens største hund.

Har du en stor hund? Send bilder til vår redaksjon på tips@abcnyheter.no

Familien og George håper nå på verdensrekord. Foto: GiantGeorge.com.Familien og George håper nå på verdensrekord. Foto: GiantGeorge.com.

I løpet av de fire årene George har vært hos familien Nasser i Tucson, Arizona, har han vokst til å bli en real kjempe. Hver måned spiser han hele 50 kilo med hundemat, og det har gitt ham en matchvekt på hele 110 kilo.

Sov i sengen med eierne

Da familien først tok han inn fikk han sove i sengen deres, men de dagene er det nå slutt på. Nå har han fått sin egen seng, en queenzise dobbeltseng.

- Vi trodde aldri han skulle vokse seg så stor, sier David Nasser til den britiske avisen Telegraph.

Nå er det opp til Guinnes rekordbok å avgjøre om han faktisk er verdens største hund. Et av de viktige målene da er skulderhøyden. I dag måler George 108,27 centimeter.

Forrige rekordholder døde i august

Den forrige verdensrekordholderen, også det en grand danois, døde av kreft i august. Og han skal ha vært nesten en millimeter kortere enn George over skuldrene.

Nå er alle målinger gjort, og det eneste familien Nasser kan gjøre er å vente på beskjed. I mellomtiden kan du besøke George på Facebook, under navnet Giant George, og på Twitter.

- Han er virkelig en unik hund, sier eieren.

Personvernpolicy