Ny dato for Lyn-avgjørelse

Sportssjef i Fotballklubben Lyn Oslo, Rolf Magne Walsta. Foto: Scanpix
Sportssjef i Fotballklubben Lyn Oslo, Rolf Magne Walsta. Foto: Scanpix

<pFotballklubben Lyn Oslo trøbler videre mot videre liv. Siste frist er nå satt til 29. desember.</p

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Tirsdag ble det holdt generalforsamling i det nye aksjeselskapet Lyn Invest AS, som er tiltenkt rollen som klubbens samarbeidsselskap dersom toppsatsingen driftes videre.

– Absolutt alle ledetråder blir fulgt opp gjennom julen, men dersom det ikke løser seg nå, må man hardt og brutalt innse at Lyn og toppfotball per 2009 ikke hører sammen, sier sportssjef Rolf Magne Walstad til lyn.no.

Generalforsamlingen tas opp igjen 29. desember. Da må alle penger være på plass.

– Det sies at en stor del av

beslutningstakerne i norske bedrifter bor i våre bydeler, og gjennomsnittsinntekten her på Oslo Vest er mer enn dobbelt så høy som resten av landet. Dersom vi ikke klarer å finne 3 millioner her, når Tromsø finner 45 millioner på en måneds rundtur i sitt nabolag, betyr det rett og slett at vi ikke betyr nok, sier Walstad.

De 3 millionene som mangler ser det altså ikke ut som om det er lett å finne. Det til tross for at klubben har laget en plan som blir sett på som realistisk for neste år.

– Akkurat nå ser det dessverre ikke ut som om man får testet denne planen sammen med supporterne i Bastionen, barn og foreldre i Lyn Fotball, alle medlemmene i SFK Lyn, de andre klubbene i Oslo Vest, samt skoler og sykehus, iser Walstad.

Klubben understreker at det ikke er for sent dersom noen pengesterke fotballelskere skulle ha litt til overs etter endt julefeiring.

Personvernpolicy