Meny

Wood innrømmer overfall

Stones-gitaristen Ronnie Wood (62. Foto: Scanpix

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Tirsdag måtte Rolling Stone-profilen Ronnie Wood legge kortene på bordet hos politiet.

Stones-gitaristen Ronnie Wood (62) brøt tidligere i år med russiske Ekaterina Ivanova (20) etter at han ble arrestert, mistenkt for å ha angrepet henne.

Wood ble anholdt av politiet onsdag 2. desember etter at han angivelig skal ha tatt kvelertak på henne etter en heftig krangel utenfor en restaurant i Surrey i England.

Nå innrømmer han både at han slo henne og tok kvelertak på henne, ifølge storavisen The Sun.

Et øyevitne mente også at han hadde truet den unge kvinnen med å stumpe sigaretten i ansiktet hennes før han dro henne hylende etter seg langs fortauet.

Tirsdag måtte Wood ta en pause i julestria og møte opp hos politiet. Her la han kortene på bordet og innrømmet at anklagene medfører riktighet. Ved å erkjenne mishandlingen og godta en advarsel, unngår han fengsel, melder The Sun videre.

Arrestasjonen av Wood var det siste kapitlet i rockeheltens turbulente år, som startet med at han vraket kona Jo Wood etter 23 års ekteskap. (©NTB)

Takk for at du abonnerer

Motta våre nyheter via Messenger

Jeg godtar brukvervilkårene
Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus